martyn. Postów: 3,1 tys. Reputacja: 3,2 tys. Grupa: Przyjaciel Inne: Użytkownik Czas: 41d 9g 53m 56s Opublikowano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Cześć. Może zacznę od początku. Moja droga na tej sieci była bardzo długa. Na niej się rozwinąłem jako admin, redaktor, troszeczkę starasm się robić jakieś grafiki. Ale wkońcu kiedyś nadchodzi taki czas.. Trzeba się pożegnać. Moja aktywność spadła baaaaaaardzoo. Mam dużo do nauki. Nie ciągnie mnie tak do cs'a. Znudził mi się i gram w inne gry. Nie mam już czasu na wpadanie chociaż kilka razy w miesiącu na serwery... Mam treningi boksu, tańce. Trochę dużo zajmuję mi to czasu w tygodniu ale jakoś daję się radę. @Malina-Dziękuję za danie szansy jako Admin Awp na początku mojego przyjścia na tą sieć. Admin GO Mod. Admin DD2. Starałem się o Admina PB lecz nie wychodziło. Starałem się o redaktora ale rzeczywiście.. Tak jak z opiekunem, trzeba spojrzeć prawdzie w oczy. Ktoś z Was widział opiekuna/redaktora mającego 12 lat? Dziękuję Ci bardzo, że dawałaś mi tyle szans, choć nie zasłużyłem.. Jesteś naprawdę spoko osobą i obyś się nie zmieniała 😉 @Tysiek-Dzięki za admina na CS GO Mirage. Niestety źle go wykorzystałem... Admin Cod Moda z Radkiem (bodajże?) też dziękuję Ci bardzo. Spoko z Ciebie mordeczka, obyś więcej nie opuszczał tej sieci, bo dużo tutaj robisz i jesteś tu potrzebny 😄 @Smilee za wingmanyy 😄 Administracja i wszyscy użytkownicy. Nawet Ci zbanowani, bo oni też często mi pomagali-Dziękuję. Zostawajcie na tej sieci, bo naprawdę warto. Ja się tu nauczyłem wielu rzeczy-głównie bycia adminem czy też redaktorem (redaktorem nie byłem ale moja pisownia bardzo się rozwinęła i byłem na innej sieci a nie tu) ;(. Dla sieci życzę by była lepszą niż jest teraz (bo teraz jest najlepszą) ;D By było więcej serwerów. Ale oczywiście trzeba najpierw zarobić a to nie takie łatwe :pp. Dziękuję dla całej sieci. Oficialne odejście, ile już ich było? Jak ktoś przeczytał całe to fajnie 🙂 Są też ludzie którzy nie będą za mną tęsknić bo wielu przypałach.. Ale im też dziękuję. Kto wie może jeszcze wrócę czego nie obiecuję, bo mało gram w csa i mam ważniejsze sprawy trochę... Pozdrawiam~D0cto4 aKa zUoO, LiaMa (czy coś xd), `maYster, ma niby. I uj wie ile jeszcze było tych nicków.. Gdybyście mnie jeszcze potrzebowali do czegoś to @Malina masz kontakt. Zresztą nie tylko ty 😄 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ringo Postów: 1,1 tys. Reputacja: 1,1 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 11d 5g 29m 35s Opublikowano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 A ja właśnie nie mogłem skojarzyć twojego nicku wcześniejszego 😮 i dopiero teraz zajarzyłem, kimś jest panie 😞 3maj się 😞 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi0988 Postów: 1,9 tys. Reputacja: 2,3 tys. Grupa: Przyjaciel Czas: 7d 20g 17m 38s Opublikowano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Na razie 😕 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Who Cares? Postów: 2,9 tys. Reputacja: 2,9 tys. Grupa: Donator Inne: Użytkownik Czas: 18d 19g 29m 34s Opublikowano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 No szkoda, ale jak coś to wracaj, u nas zawsze otwarte drzwi. Trzymaj się ciepło, pozdro : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Serwera Tysiek Postów: 2,3 tys. Reputacja: 2,3 tys. Grupa: Właściciel Serwera Inne: Użytkownik tester Czas: 99d 14g 22m 55s Opublikowano 20 Stycznia 2019 Właściciel Serwera Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrX Postów: 179 Reputacja: 293 Grupa: Przyjaciel Opublikowano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Na pewno do nas wrócisz ! 😉 trzymaj się, powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszy Online Postów: 7,9 tys. Reputacja: 7,4 tys. Grupa: MultiAdmin Inne: Typer VIP Donator Dziadek Mróz Maniak CSM Użytkownik Użytkownik Miesiąca Czas: 61d 17g 37m 44s Opublikowano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Trzymaj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Premium+ smileeq Postów: 1,6 tys. Reputacja: 1,5 tys. Grupa: Premium+ Inne: Fundator Donator Użytkownik Maliś SUB Czas: 60d 8g 20m 47s Opublikowano 20 Stycznia 2019 Premium+ Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Wiem, że i tak wrócisz 😄 a te wingmany.. i tak jesteś pipa 🤣 Do zobaczenia małolat! 👋 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DestruktoR Postów: 5 tys. Reputacja: 4,9 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 27d 15g 6m 31s Opublikowano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Malinaa. Postów: 17,9 tys. Reputacja: 15,8 tys. Grupa: Właściciel Inne: Dziewczyna Czas: 344d 14g 13m 37s Opublikowano 21 Stycznia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Wrócisz, wrócisz, więc się nie żegnam ale życzę powodzenia. 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HIFI Postów: 1,1 tys. Reputacja: 826 Grupa: Przyjaciel Czas: 3d 17g 18m 24s Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Powodzonka w boksie hah 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aQua Postów: 18 Reputacja: 17 Grupa: Użytkownik Czas: 46s Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Nie znam cię ale przykro mi się zrobiło jak zobaczyłem ten post 😕 😞 3maj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi