SzToch Postów: 82 Reputacja: 124 Grupa: Użytkownik Czas: 21g 44m 29s Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Imię: Miłosz. Wiek: 17 lat. Nick: SzToch Link do banid: https://banid.pl/sprawdz?sid=0:0:460469199 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Na serwerze brakuje opiekuna który by pomagał administracji w prowadzeniu go. Mam dużo czasu na zajmowanie się serwerem. Mam dużo planów co do serwera 🙂 . Praktycznie od początku powstania serwera grałem na nim. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Cs Go Mod. Dlaczego akurat ten serwer?: Ponieważ lubię takie mody. Byłem wiele razy adminem takich serwerów a raz miałem przyjemność prowadzenia własnego serwera. Dużo na nim przebywam czasu. Czy byłeś kiedyś opiekunem?: Tak, wiele razy. Prowadziłem również swoje własne projekty serwerów Counter Strike GO/1.6 Znajomość amxx i panelu (0-10): 9/10. Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Tak. Coś o sobie: Nazywam się Miłosz i przeżyłem 17 wiosen. Jestem stałym graczem Counter-Strike. Lubię projektować serwery lub fora oparte na grach albo zwykłe. Interesuje się Webmasterką,grami,Motorami(ścigaczami),Sportem. Gram na modach Zombi mod,Deathrun,Only DD2,Cs go mod,Surf. EDIT DO POSTU DWA: Cytat Zgłoś się najpierw na admina, zobaczymy jak Ci będzie szło i wtedy pisz podanie na opiekuna. Dobrze, że nie ma rekrutacji na właściciela, bo pewnie byś pisał. Takie moje skromne zdanie. Adminowałem ten serwer jak jeszcze go tu nie było. Rekrutacja na właściciela 🙂 myślisz że mi chodzi o range samą ? Mi chodzi że serwer dobrze stał, był rozwinięty, żeby był rozbudowany. ----->YEBAĆ PŁOKUŁATUŁE I PŁAWO<----- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Postów: 1,1 tys. Reputacja: 774 Grupa: Donator Czas: 17d 23g 22m 49s Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Zgłoś się najpierw na admina, zobaczymy jak Ci będzie szło i wtedy pisz podanie na opiekuna. Dobrze, że nie ma rekrutacji na właściciela, bo pewnie byś pisał. I wytłumacz mi jaki opiekun CSS ? Takie moje skromne zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frozen :D Postów: 64 Reputacja: 99 Grupa: Użytkownik Czas: 19g 3m 18s Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Przyznam ci racje Idz SzToch Najpierw na admina a nie od razu na opiekuna będzie ci dobrze szło jako admin to wtedy zloz podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBIMY NOCKI NA FORUM Postów: 58 Reputacja: 46 Grupa: Zbanowany Czas: 12g 45m 22s Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Przyznam rację Łukaszowi żebyś na początku napisał podanie na admina potem opiekun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pumeks twojego kota Postów: 567 Reputacja: 585 Grupa: Zbanowany Czas: 3d 16g 18m 52s Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 A ja widzę go bardzo często, zna brx'a. Na początku byłem na nie ze wzgledu na kulture ale teraz why not, ogarnąłes sie i wydajesz się w porządku. Steam Wiek Chęci Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrX Postów: 179 Reputacja: 293 Grupa: Przyjaciel Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Był adminem GoModa jak jeszcze serwer nie stał tu na sieci. +Chęci +Wiek +Aktywność Masz moje TAK. Myślę, że byś sobie poradził. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DestruktoR Postów: 5 tys. Reputacja: 4,9 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 27d 15g 6m 31s Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Ja jestem na nie: No dobra, zna brx ale sam się skarży na lagi i widać to poprzez klatki, więc opiekun, który łamie punkty serwera (ping Max 90, a ty masz prawie zawsze 100+, i utrudnianie gry graczom) to chyba trochę nie fajnie. Pierw idź na admina, a nie od razu na opiekuna. Wysokie amx masz ale średnio wierzę w to no ale tu jestem na -/+. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszy Postów: 7,9 tys. Reputacja: 7,4 tys. Grupa: MultiAdmin Inne: Typer VIP Donator Dziadek Mróz Maniak CSM Użytkownik Użytkownik Miesiąca Czas: 61d 20g 58m 38s Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Ode mnie nie, za krótko tu jesteś 🙂 Daj sie poznać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vequu Postów: 921 Reputacja: 1,1 tys. Grupa: Donator Inne: Użytkownik Czas: 11d 22g 6m 57s Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Może i był adminem jak jeszcze serwera nie było na sieci, ale nie był nim odkąd serwer jest u nas, więc nie wiemy jak się spisywał. Najpierw niech się pokaże na adminie, a dopiero potem jako opiekun "Tato ja wyjdę na ludzi, pokaże tylko, że można muzycznie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi