RekaWatykanu Postów: 5 Reputacja: 6 Grupa: Użytkownik Czas: 1g 14m 6s Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Siema wszystkim, ostatnio postanowiłem otworzyć serwer Surfa tylko zastanawiam się czego możecie oczekiwać na takim serwerze 🙂 Dodam od siebie pare rzeczy a wy możecie dodawać co można wprowadzić aby grało się lepiej 🙂 -System Rang -Skiny (Only VIP) -System Poziomow + Nocny exp (co jakiś czas za level nagrody) - Timer Zastanawiam się czy only SS2 czy może więcej map pod surfa? piszcie co sądzicie i co byście chcieli zobaczyć na surfiku 🙂 Dodam że nie jest to żadna reklama 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frozen :D Postów: 64 Reputacja: 99 Grupa: Użytkownik Czas: 19g 3m 18s Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 dodać więcej pod surfa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBIMY NOCKI NA FORUM Postów: 58 Reputacja: 46 Grupa: Zbanowany Czas: 12g 45m 22s Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 @RekaWatykanu nie lepiej skiny za kille? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RekaWatykanu Postów: 5 Reputacja: 6 Grupa: Użytkownik Czas: 1g 14m 6s Opublikowano 30 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Myślałem nad skinami jeszcze za lvl lub właśnie kille Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frozen :D Postów: 64 Reputacja: 99 Grupa: Użytkownik Czas: 19g 3m 18s Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 dawaj za lvle lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBIMY NOCKI NA FORUM Postów: 58 Reputacja: 46 Grupa: Zbanowany Czas: 12g 45m 22s Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Skiny za kille to lepszy pomysł niż only VIP bo nie każdy ma kasę a też chcę mieć kuny po prostu dodasz tamnpo 1 skinie do wszystkiego na tego vipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi