plplplpl Postów: 0 Reputacja: 2 Grupa: Zbanowany Czas: 12m 9s Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Twój nick: pifpaf Steam id lub IP: ss Serwer: only dd2 Data bana:5.2.2019 Wycinek z konsoli BUILD 1358 SERVER (0 CRC) Server # 61 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Malina. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : pifpaf [AMXBans] Powod : ' a jednak mi sie zachcialo banowac ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-maliver.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 26376772 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 77.65.111.84 ' [AMXBans] =============================================== Error: server failed to transmit file 'sound/misc/luty/2.mp3' Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Od kiedy za obraze dostaje sie perma? Chyba cos Ci sie dziewuszko popierdolilo Jakbym byl chujem to bym zmienil IP i steam i dalej gral wiec proponuje zmienic długosc bana na adekwatny do powodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Malinaa. Postów: 17,9 tys. Reputacja: 15,8 tys. Grupa: Właściciel Inne: Dziewczyna Czas: 345d 11g 59m 49s Opublikowano 5 Lutego 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Nie będę skracać bana tym bardziej po popisach na czacie. Percepcja mojej mentalności nie zezwala mi na prowadzenie dalszej konwersacji z twoją osobą, gdyż poziom twojego brodzika intelektualnego nie dorównuje mojemu oceanowi wszechwiedzy. http://i.imgur.com/Ri4hoUX.png 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi