Właściciel Nescio Postów: 9,1 tys. Reputacja: 6,6 tys. Grupa: Właściciel Inne: Donator Maniak CSM Użytkownik Czas: 389d 20g 58m 36s Opublikowano 8 Lutego 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Twój nick: To^up. Serwer: DD2 Data bana: Chwilę temu. Wycinek z konsoli: Spoiler ===================================================== [BANNEO] Zostales zbanowany przez admina: S m i l e e ! [BANNEO] Czas: permanently [BANNEO] Zbanowany nick: To^up. [BANNEO] Powod: Cheat! [BANNEO] Mozesz odwolac sie na www.cs-maliver.pl ! [BANNEO] Twoje SteamID : VALVE_0:4:1599471477 ! ============================================= Ledwo wszedłem na serwer, zdążyłem tylko zaobserwować, iż biega cheat ze zmiennymi nickami i dostałem bana. Ban nie widnieje w ban'sie - Wszystko jest dobrze, nie jestes zbanowany 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Malinaa. Postów: 17,9 tys. Reputacja: 15,8 tys. Grupa: Właściciel Inne: Dziewczyna Czas: 344d 13g 7m 33s Opublikowano 8 Lutego 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi