Skocz do zawartości

ub dla NoNamev2

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: NoName

Steam id lub IP:  STEAM_0 : 0 : 437449380/5.173.57.19

Serwer: only dd2

Data bana: teraz

Wycinek z konsoli: 
[AMXBans] =============================================== 
[AMXBans] You have been banned from this Server by Admin Malina. 
[AMXBans] You are permanently banned. 
[AMXBans] Banned Nickname : NoName 
[AMXBans] Reason : ' Aktywny ban ' 
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-maliver.pl 
[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 437449380 ' 
[AMXBans] Your IP : ' 5.173.57.19 ' 
[AMXBans] =============================================== 

jakim cudemn aktywny jak zostal zdjety?

• Właściciel

IP jest takie samo: 8wFPMxf.jpg

Więc nie wiem jak nie ma aktywnego. 

sygna-malina.png

qlU3lUK.gif

• Właściciel

Jeżeli nie masz zmiennego ip, to nie ma możliwości, aby to nie był Twój ban. Jeżeli masz zmienne to zresetuj router. ;)

sygna-malina.png

qlU3lUK.gif

http://f1.hltv.org.pl/srv37006/HLTV-1902082154-de_dust2.dem.zip

2:08 - block o schodek i dalej lecisz na bh 

4:21 - lekkie zablokowanie pod górkę i dalej trzymasz klawisz od bh 

4:25 - jakieś takie to bh nienaturalne, mało ruchu myszką robisz, a bh wchodzi perfekto

4:45 - tak jak Smilee piszę widać przeskok w 1/4 

5:02 - bh całkiem fajne

5:17 - tutaj moja teoria odnośnie twoich strzałów z AWP. Czekasz na model widząc go przez ścianę i w idealnym timingu w niego strzelasz, to samo jest sekundę później, to jest moja teoria odnośnie tych strzałów, także

6:13 -  bh takie słabe, widać że nie masz pojęcia jak je robić, latasz myszką w każdą stronę, pod górkę to tylko trzymasz klawisz, aby się nie zablokować 

7:38 - dobre bh z AWP, po czym płynnie zmieniasz na deagla i lecisz na nim dalej, za mały rozbieg i lecisz z klawiszem 

8:34 - słaby ten refleks u Ciebie

Dobra, miałem to napisać rano jak wstanę, ale nie mogłem zasnąć także jest rozpiska.

A odnośnie tego bana, to co dała Ci Malina. IP sieci komórkowej jest takie samo, dopóki nie wyłączysz danych i włączysz je za ileś tam godzin. Wiem jak to działa. Cheatowałeś na nsie, a nie sądzę by IP od tak się pokryło. IP w tym przypadku z sieci Play, trzyma się dość długo. Także tutaj nie wiem czego się burzysz, ale po zresetowaniu internetu przez osobę zbanowaną nie ma szans, aby IP pokryło się z dnia na dzień. @PoZeR/ @hanq6 jeśli macie wolną chwilę looknijcie gracza :) 

• WOW! 1

@Radek Gratuluje nie ma co dalej kminic slabego macie ac :D i tak to ja bylemn na nsie :D bh pod klawisz i nie widze modeli przez sciany tylko trigger bot <3 na awp dajcie tego bana nie bede wam juz dupy zawracal :D a co do ac to bardzo slaby cheaty mojej roboty wiec nie ma ich w necie <3 milo sie z wami gadalo w nocy heheheh na nasie :DDD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.