NoName6996 Postów: 0 Reputacja: 9 Grupa: Zbanowany Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Twój nick: NoName Steam id lub IP: STEAM_0 : 0 : 437449380/5.173.57.19 Serwer: only dd2 Data bana: teraz Wycinek z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin Malina. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : NoName [AMXBans] Reason : ' Aktywny ban ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-maliver.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 437449380 ' [AMXBans] Your IP : ' 5.173.57.19 ' [AMXBans] =============================================== jakim cudemn aktywny jak zostal zdjety? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Malinaa. Postów: 17,9 tys. Reputacja: 15,8 tys. Grupa: Właściciel Inne: Dziewczyna Czas: 344d 13g 7m 33s Opublikowano 9 Lutego 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 IP jest takie samo: Więc nie wiem jak nie ma aktywnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoName6996 Postów: 0 Reputacja: 9 Grupa: Zbanowany Opublikowano 9 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 @Malina tylko ze to nie ja XDDDD nie znam typa myslalem ze radek zdjal a jednak nie a co do tego samego ip to nie mam pojecia kto to przez jakiegos idiote co oewnie ma zmienne ip mam miec bana? smiech na sali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Malinaa. Postów: 17,9 tys. Reputacja: 15,8 tys. Grupa: Właściciel Inne: Dziewczyna Czas: 344d 13g 7m 33s Opublikowano 9 Lutego 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Jeżeli nie masz zmiennego ip, to nie ma możliwości, aby to nie był Twój ban. Jeżeli masz zmienne to zresetuj router. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoName6996 Postów: 0 Reputacja: 9 Grupa: Zbanowany Opublikowano 9 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 @Malina a potem ban za antybana? XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Postów: 3,1 tys. Reputacja: 3,4 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 73d 18g 22m 21s Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 http://f1.hltv.org.pl/srv37006/HLTV-1902082154-de_dust2.dem.zip 2:08 - block o schodek i dalej lecisz na bh 4:21 - lekkie zablokowanie pod górkę i dalej trzymasz klawisz od bh 4:25 - jakieś takie to bh nienaturalne, mało ruchu myszką robisz, a bh wchodzi perfekto 4:45 - tak jak Smilee piszę widać przeskok w 1/4 5:02 - bh całkiem fajne 5:17 - tutaj moja teoria odnośnie twoich strzałów z AWP. Czekasz na model widząc go przez ścianę i w idealnym timingu w niego strzelasz, to samo jest sekundę później, to jest moja teoria odnośnie tych strzałów, także 6:13 - bh takie słabe, widać że nie masz pojęcia jak je robić, latasz myszką w każdą stronę, pod górkę to tylko trzymasz klawisz, aby się nie zablokować 7:38 - dobre bh z AWP, po czym płynnie zmieniasz na deagla i lecisz na nim dalej, za mały rozbieg i lecisz z klawiszem 8:34 - słaby ten refleks u Ciebie Dobra, miałem to napisać rano jak wstanę, ale nie mogłem zasnąć także jest rozpiska. A odnośnie tego bana, to co dała Ci Malina. IP sieci komórkowej jest takie samo, dopóki nie wyłączysz danych i włączysz je za ileś tam godzin. Wiem jak to działa. Cheatowałeś na nsie, a nie sądzę by IP od tak się pokryło. IP w tym przypadku z sieci Play, trzyma się dość długo. Także tutaj nie wiem czego się burzysz, ale po zresetowaniu internetu przez osobę zbanowaną nie ma szans, aby IP pokryło się z dnia na dzień. @PoZeR/ @hanq6 jeśli macie wolną chwilę looknijcie gracza 1 https://steamcommunity.com/id/hunatoziomal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoName6996 Postów: 0 Reputacja: 9 Grupa: Zbanowany Opublikowano 10 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 @Radek Gratuluje nie ma co dalej kminic slabego macie ac i tak to ja bylemn na nsie bh pod klawisz i nie widze modeli przez sciany tylko trigger bot <3 na awp dajcie tego bana nie bede wam juz dupy zawracal a co do ac to bardzo slaby cheaty mojej roboty wiec nie ma ich w necie <3 milo sie z wami gadalo w nocy heheheh na nasie :DDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Postów: 3,1 tys. Reputacja: 3,4 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 73d 18g 22m 21s Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 https://steamcommunity.com/id/hunatoziomal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi