Leaveen Postów: 0 Reputacja: 3 Grupa: Świeżak Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Nick: ❤Leaveen❤exe❤ Steam ID: https://steamcommunity.com/id/Leaveen/ Serwer: Arena 1v1 Data: 10.02.2019 Opis: Wszedłem na serwer aby po prostu sobie pograć rozegrałem 1/2 rundy na nowej mapie po czym bez żadnej podstawy zostałem zbanowany. Proszę o podanie powodu bana, co takiego sugerowało ze jestem cheaterem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Public Enemy Postów: 652 Reputacja: 885 Grupa: Zbanowany Czas: 4d 8g 53m 57s Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Mógłbyś podać godzinę? Albo chociaż mapę na której dostałeś bana. Z przyjemnością rozpiszę demko. --- Znalazłem w bansie 16:36. Poczekajmy na demko z GO:TV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leaveen Postów: 0 Reputacja: 3 Grupa: Świeżak Opublikowano 10 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Dziękuję czyli nie muszę nic podawać tak?? : ) A ile to może potrwać ;v nie za bardzo się na tym znam Np, czekam ;v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Public Enemy Postów: 652 Reputacja: 885 Grupa: Zbanowany Czas: 4d 8g 53m 57s Opublikowano 11 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 To była runda gdzie na serwie było kilku cziterów. m.in.: MARIAN PAŹDZIOCH , Kubsonik i jeszcze jeden który dostał bana w poprzedniej rundzie. Ban dla Ciebie był niesłuszny i za niego Cię przepraszam @Leaveen Miał go pewnie dostać wyżej wspominany Paździoch latający na spinbocie XD (swoją drogą co za nick) Poprostu może zamiast trójki w menu admina wcisnąłem 4 i tyle. Jeszcze raz sorka. Gracz czysty można dać UB. @Radek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Postów: 3,1 tys. Reputacja: 3,4 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 73d 18g 22m 21s Opublikowano 11 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 https://steamcommunity.com/id/hunatoziomal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi