Leszy Online Postów: 8 tys. Reputacja: 7,4 tys. Grupa: MultiAdmin Inne: Typer Donator Dziadek Mróz Maniak CSM Użytkownik Użytkownik Miesiąca Czas: 63d 12g 27m 34s Opublikowano 11 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Typ pracy: Spray Napis: CS-MALIVER.PL Artysta Absolutny Wymiary: Takie jak powinny być Tematyka: --- Kolorystyka: Niebieski lub Czarny Dodatkowe informacje: Napis CS-MALIVER.PL i pod tym Mój nick "Artysta Absolutny" Życie jest zbyt krótkie aby je marnować spełniając marzenia innych innych ludzi ~ OSCAR WILDE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frozen :D Postów: 64 Reputacja: 99 Grupa: Użytkownik Czas: 19g 3m 18s Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Taki zrobiłem na szybko jak będziesz chciał inny to mogę zrobić 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Nescio Postów: 9,2 tys. Reputacja: 6,6 tys. Grupa: Właściciel Inne: Donator Maniak CSM Użytkownik Czas: 394d 2g 41m 41s Opublikowano 12 Lutego 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 spray - zippyshare 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Postów: 3,1 tys. Reputacja: 3,4 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 73d 19g 9m 42s Opublikowano 17 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Brak zainteresowania ze strony autora. #cls/Zlecenie zrealizowane. https://steamcommunity.com/id/hunatoziomal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi