Właściciel Nescio Postów: 9,1 tys. Reputacja: 6,6 tys. Grupa: Właściciel Inne: Donator Maniak CSM Użytkownik Czas: 390d 7g 50m 21s Opublikowano 15 Lutego 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Czy odniesiona porażka w jakiejkolwiek dziedzinie powoduje u Ciebie niechęć do dalszego działania, czy jednak motywuje? A może jest to zależne od różnego rodzaju czynników? Uzasadnij swoją odpowiedź. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Who Cares? Postów: 2,9 tys. Reputacja: 2,9 tys. Grupa: Donator Inne: Użytkownik Czas: 18d 19g 29m 34s Opublikowano 15 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Mnie raczej bardziej motywuje. Chociaż czasem podjęcie drugiej próby nie jest łatwe no i troszkę czasu musi minąć. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Postów: 3,1 tys. Reputacja: 3,4 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 73d 18g 22m 21s Opublikowano 15 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Osobiście porażka jest dla mnie zniechęcająca, a zarazem motywująca. Uzasadniać jakoś bardzo nie trzeba, bo jeśli w porażce doszukamy się swoich błędów, które wykonaliśmy to będziemy dążyć to tego aby się poprawić. Przy zniechęceniu jest różnie, bo ktoś się starał, a tu nagle lipa wyszła i jakoś mu się tego nie chce robić. Mam tak czasami, ale jakoś się przełamie i wyjdzie to na dobre https://steamcommunity.com/id/hunatoziomal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frozen :D Postów: 64 Reputacja: 99 Grupa: Użytkownik Czas: 19g 3m 18s Opublikowano 15 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Motywuje.Bo się bardziej staram żeby wygrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi