Yanke$_2115 Postów: 1 Reputacja: 2 Grupa: Świeżak Opublikowano 21 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Imię:Marcel Wiek:16 Nick:AhRi_<3 Link do banid:https://www.gametracker.com/player/AhRi/51.77.34.138:30015/ Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?:Jestem często na serweże i w końcu się zdecydowałem zostać opiekunem dlatego że jest dużo tych odpalonych na serwerze i umiej drygować innymi. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Only Mirage ip:51.77.34.138:30015 Dlaczego akurat ten serwer?:Po prostu lubię grać MIRAGE a ten serwer to oferuje. Czy byłeś kiedyś opiekunem?:Tak i wykonywałem swoją prace co była mi powierzona. Znajomość amxx i panelu (0-10):10 Wsparcie finansowe (TAK/NIE):Tak Coś o sobie: Miły,Spokojny, Wykonuje swoją prace, Przyjacielski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Postów: 475 Reputacja: 734 Grupa: Przyjaciel Czas: 6d 11g 52m 6s Opublikowano 21 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Nie chcę tutaj nikogo obrazić, ale od kilku dni uświadczacie mnie w przekonaniu, że osoby, które dopiero się zarejestrowały na forum i od razu piszą podanie na opienuna/moderatora/etc, to skończeni ignoranci, analfabeci i debile. Albo mają administrację forum za takich... Na serwerze byłeś całą MINUTĘ. Rekru jest zamknięta, Ty dopiero się zarejestrowałeś, nie masz admina, w znajomość AMX nie wierzę. Poza tym, za samo stwierdzenie, że "umiesz dyrygować innymi", powinieneś dostać kopa w dupę. Gołym okiem widać, że liczysz na władzę na serwerze, by robić co chcesz i nie brać za to odpowiedzialności. Nie tędy droga chłopcze, nie tędy.. PS. AMX na poziomie 10 oznacza umiejętność postawienia serwera od postaw. W twoim przypadku wątpię, że znasz amx mod menu na tyle, by się w nim bezproblemowo poruszać... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yanke$_2115 Postów: 1 Reputacja: 2 Grupa: Świeżak Opublikowano 21 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 13 minut temu, PluszaQ napisał: Nie chcę tutaj nikogo obrazić, ale od kilku dni uświadczacie mnie w przekonaniu, że osoby, które dopiero się zarejestrowały na forum i od razu piszą podanie na opienuna/moderatora/etc, to skończeni ignoranci, analfabeci i debile. Albo mają administrację forum za takich... Na serwerze byłeś całą MINUTĘ. Rekru jest zamknięta, Ty dopiero się zarejestrowałeś, nie masz admina, w znajomość AMX nie wierzę. Poza tym, za samo stwierdzenie, że "umiesz dyrygować innymi", powinieneś dostać kopa w dupę. Gołym okiem widać, że liczysz na władzę na serwerze, by robić co chcesz i nie brać za to odpowiedzialności. Nie tędy droga chłopcze, nie tędy.. PS. AMX na poziomie 10 oznacza umiejętność postawienia serwera od postaw. W twoim przypadku wątpię, że znasz amx mod menu na tyle, by się w nim bezproblemowo poruszać... Dobra cwelu sklej wary obciągary 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Postów: 1,1 tys. Reputacja: 774 Grupa: Donator Czas: 17d 23g 22m 49s Opublikowano 21 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 2 godziny temu, Yanke$_2115 napisał: Dobra cwelu sklej wary obciągary Chamem proszę iść gdzie indziej. Dostałeś zakaz dalszej gry na serwerach CSGO 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi