Skocz do zawartości

Redaktor Dizzy

Dizzy

Rekomendowane odpowiedzi

Imię: Nazywam się Krzysztof. 

Staż na forum: Konto mam od 2016 wtedy byłem aktywny na forum, ale odszedłem. Teraz jestem znowu aktywny i postanowiłem spróbować.

Co przemawia za tym, żeby Cię przyjąć (prosimy o dłuższą wypowiedź): Mam spore doświadczenie w tym fachu. Posiadałem tą rangę już kilka razy i nie było ze mną większych problemów. Praca redaktora ma to do siebie iż nie da się robić wszystkiego idealnie, więc cały czas się uczę i zbieram doświadczenie. 

Posiadasz jakieś doświadczenie? (gazetka szkolna, blok itp.): Moim doświadczeniem jest to, że miałem już tą rangę i prowadziłem dużo serii. 

GG:53968161

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Fajnie, że miałeś już u nas rangę redaktora i ogólnie, że masz doświadczenie. Wiek też na + ale wiadomo, że wiek mało ma co do tego.

Tylko szkoda, że po powrocie napisałeś tylko 1 news i po takim krótkim czasie po powrocie od razu chcesz redaktora.

Jest taki neutral. Jestem na nie ale szansę mógłbym ci dac 😂

sygna.png

Na nie. Dopiero wróciłeś, napisałeś raptem jeden temat w dziale redakcji i już pchasz się na rangę. Nie dostaniesz jej za piękne słówka i gwarantowanie, że będziesz aktywny. Najpierw pokaż, że Ci zależy, a dopiero potem składaj podanie. 

sygna.png.0ebe34fdbb36feb71ea8bb4967022809.png

"Tato ja wyjdę na ludzi, pokaże tylko, że można muzycznie"

Mam takie same odczucia jak cham wyżej, powrót i praktycznie po 2-3 dniach rangę chcesz. Osobiście Cie nie znam, nie wiem jaki jesteś - prawdopodobnie większość też Cie nie kojarzy, dlatego póki co jestem na NIE. 

bvMDciL.jpg

Dostałeś degrada i po kilku dniach wracasz i chcesz po jednym news na redaktora?

Byłeś już niby redaktorem ale to nie wystarczy chyba 😛

Napisz jeszcze jakaś jedną lub dwie prace czy też wywiad (nawet możesz ze mną hehe) i będzie git.

ciapaniegif.gif.cddc6232c47376f70999d040bd2b1c3f.gif

• Właściciel

Czekaliśmy na wywiad nie ma go. Dodatkowo pracę do podania edytowales. 

Bądź bardziej aktywny na forum i spróbuj znowu. 🙂

Podanie Odrzucone.png

sygna-malina.png

qlU3lUK.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.