Właściciel Nescio Postów: 9,1 tys. Reputacja: 6,6 tys. Grupa: Właściciel Inne: Donator Maniak CSM Użytkownik Czas: 390d 7g 50m 21s Opublikowano 26 Lutego 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Czy jesteś osobą podatną na presje rówieśników, czy jednak potrafisz się jej oprzeć? Jeżeli potrafisz, to jak sobie z nią radzisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DestruktoR Postów: 5 tys. Reputacja: 4,9 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 27d 15g 6m 31s Opublikowano 26 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Czasem ulegam kolegą np. "Ty tego nie zrobisz. Ty? Napewno nie" ale przeważnie nie ulegam, a jak to robię? Nie mam pojęcia ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Who Cares? Postów: 2,9 tys. Reputacja: 2,9 tys. Grupa: Donator Inne: Użytkownik Czas: 18d 19g 29m 34s Opublikowano 26 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Jestem osobą, która prawie wszystko ma gdzieś więc żyję po swojemu i ciężko mnie do czegoś namówić jeśli sam czegoś zrobić nie chcę. Ta, rodzice nie mieli ze mną łatwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albedo Postów: 0 Reputacja: 4 Grupa: Świeżak Czas: 1m 25s Opublikowano 26 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Robię swoje, a inni mnie nie interesują, gdy wyrażam siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi