Właściciel Nescio Online Postów: 9,1 tys. Reputacja: 6,6 tys. Grupa: Właściciel Inne: Donator Maniak CSM Użytkownik Czas: 390d 4g 57m 12s Opublikowano 1 Marca 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 O kim mowa? Od dawna na forum przesiaduje i ze swoich obowiązków się wywiązuje! Więc już na wstępie podpowiedź jedną macie, iż wasze prośby spełni przez funkcję, którą pełni! Jednak ni to admin ni kobieta, a członek sieci już od kwietnia! Jego nick jako jedyny takową barwę posiada oraz on sam pewnym narzędziem umiejętnie włada! Dzięki czemu dużą frajdę mu to sprawia i pomocy nie odmawia! O tym narzędziu wiedzieć musicie jeżeli do przeczytania ostatniej gazetki się skusicie! Tam w informacji o rekrutacji porównanie widnieje jego, wiec poszukajcie dokładnie działu odpowiedniego! Niezbyt często na czacie się pojawia, lecz swoje propozycje na forum przedstawia! Aktywność jego może świadczyć tylko jedno, iż zawartość w profilu ma dość wielką! Regulamin! 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DestruktoR Postów: 5 tys. Reputacja: 4,9 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 27d 15g 6m 31s Opublikowano 1 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Tajemniczy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frytA Postów: 5,4 tys. Reputacja: 4,9 tys. Grupa: Zasłużony Inne: Donator Dziadek Mróz Mikołajek Użytkownik Czas: 48d 19g 34m 12s Opublikowano 1 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Stwierdzam, że Tajemniczy. 1 // *DEAD* Hrabia Monte Christo : fryta odjebany ... *DEAD* Hrabia Monte Christo : fryta odpalona kurwa na 1000 procent // [VIP] yoroshi ~~ : ten fryta to pojebany co wejdzie to opor. // [Gold Nova I] Turrok: fajnie odpalony jestes 😄 przez sciane nie widzac mnie dajesz mi glowe [Gold Nova I] Turrok: niezle ci celownik lata xd 'Turrok' dostal bana na '4 tygodni i 2 dni'. Powod: 'Aim' // Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati84235 Postów: 28 Reputacja: 80 Grupa: Użytkownik Czas: 1d 3g 51m 44s Opublikowano 1 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 To ja 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi0988 Postów: 1,9 tys. Reputacja: 2,3 tys. Grupa: Przyjaciel Czas: 7d 20g 17m 38s Opublikowano 1 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 To mogę być ja, ale palca nie dam uciąć XDD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Nescio Online Postów: 9,1 tys. Reputacja: 6,6 tys. Grupa: Właściciel Inne: Donator Maniak CSM Użytkownik Czas: 390d 4g 57m 12s Opublikowano 2 Marca 2019 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Nick osoby kryjącej się za zagadką to: @Tajemniczy!. Prawidłowej odpowiedzi jako pierwszy udzielił @Destruktor. Gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi