RumcajsJumper Postów: 0 Reputacja: 16 Grupa: Użytkownik Czas: 1g 51m 1s Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 KONKURS TOP3 MEDALE NA SERWERZE ONLY DD2 ! IP serwera: 54.38.63.53:27015 Na czym poleca konkurs? To proste Dziś o godz. 18:00 zostanie zresetowany ranking medali na serwerze, Ci co będą w TOP3 na serwerze otrzymają wspaniałe nagrody. Konkurs trwa od 02-03.2019r do 02-04.2019r do godz. 24:00 Zasady: Konkurs trwa od 02.03.19r do 02.04.19r W konkursie mogą brać udział osoby które posiadają konto na forum Konkurs wygrywają osoby, które z końcem miesiąca będzie na top3 miejscach w rankingu /medale. W przypadku jeśli wygrałyby osoby nie posiadająca konta na forum, brane będą pod uwagę kolejne osoby Osoby próbujące oszukiwać i grać niezgodnie z regulaminem serwera będą banowane na serwerze oraz forum Nagrody: Nagrody w konkursie sponsoruje sieć CSowicze, nagradzane będą następujące miejsca: 1 miejsce: Super vip na okres 1 miesiąca do wydania 50zł w serwisie g2a.com medal na forum 2 miejsce: Super vip na okres 3 tygodni medal na forum 3 miejsce: Super vip na okres 2 tygodni FAQ: Spoiler Gdzie znajdę ilość zdobytych przeze mnie medali? - Wszystko znajdziesz po wejściu na serwerze, w hudzie posiadasz ilości pokazane na zdjęciu poniżej Jak sprawdzić który jestem w rankingu? - Po wpisaniu na say komendy /medale ukaże Ci się menu z którego wybierasz TOP15 medali: Skąd mam wiedzieć jak coś kupić za wygrane 50zł? - Przykładowo chcesz Key do Need for speed, podczas rozmowy o nagrodzie z właścicielem podajecie np link do produktu: https://www.g2a.com/need-for-speed-rivals-origin-key-global-i10000002491002 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi