Właściciel Nescio Postów: 9,1 tys. Reputacja: 6,6 tys. Grupa: Właściciel Inne: Donator Maniak CSM Użytkownik Czas: 390d 7g 50m 21s Opublikowano 4 Marca 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Jakie rangi podczas całej swojej przygody w cs'a miałeś/aś okazję posiadać? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frytA Postów: 5,4 tys. Reputacja: 4,9 tys. Grupa: Zasłużony Inne: Donator Dziadek Mróz Mikołajek Użytkownik Czas: 48d 19g 37m 22s Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Admin, opiekun serwera, moderator... przyjaciel. Pewnie było więcej 😛 1 // *DEAD* Hrabia Monte Christo : fryta odjebany ... *DEAD* Hrabia Monte Christo : fryta odpalona kurwa na 1000 procent // [VIP] yoroshi ~~ : ten fryta to pojebany co wejdzie to opor. // [Gold Nova I] Turrok: fajnie odpalony jestes 😄 przez sciane nie widzac mnie dajesz mi glowe [Gold Nova I] Turrok: niezle ci celownik lata xd 'Turrok' dostal bana na '4 tygodni i 2 dni'. Powod: 'Aim' // Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Malinaa. Postów: 17,9 tys. Reputacja: 15,8 tys. Grupa: Właściciel Inne: Dziewczyna Czas: 344d 18g 25m 27s Opublikowano 4 Marca 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Admin serwera, Opiekun serwera, Właściciel Serwera, BL, Redaktor, Grafik, Moderator, Junior Administrator oraz Właściciel od 3 lat. 😁 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DestruktoR Postów: 5 tys. Reputacja: 4,9 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 27d 15g 6m 31s Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Admin, redaktor, grafik, CSM :P, VIP, Premium, użytkownik miesiąca x2, użytkownik, swiezak, zbanowany. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pumeks twojego kota Postów: 567 Reputacja: 585 Grupa: Zbanowany Czas: 3d 16g 18m 52s Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Vipy i premki pomine bo dla mnie są troszke malo istotne. Pierwszą ranga był zbanowany,na sieci just-skill jakies 6 lat temu. Później na kolejnej sieci (relax) od razu dostałem sie do ubt, później fuzja z xxx i degrad na admina, spina, degrad, palenie się i banicja. Później ubt na kolejnej sieci.. Nazwy juz nie pamiętam.. Zbanowali mnie mimo rangi i klar gry za "aima". Później ubt u was, rezygnacja i ubt na xxx. Przez pewien czas cieszyłem się "maniakiem csm" ale no.. Wszystko co dobre szybko się kończy 😛 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
impowered Postów: 488 Reputacja: 343 Grupa: Przyjaciel Czas: 4d 18g 33m 8s Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Admin, Moderator, Opiekun Serwera, Właściciel Serwera, Grafik, Donator, UB Team, Multi Admin, Opiekun Grupy Steam, Opiekun Fanpage, Redaktor Fanpage, Technik AMXX, Designer, Premium i Zbanowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Postów: 3,1 tys. Reputacja: 3,4 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 73d 18g 22m 21s Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Admin serwera, UB Team, Moderator, Globalny Moderator, Junior Administrator, Administrator i Właściciel Serwera. https://steamcommunity.com/id/hunatoziomal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erwinek :D Postów: 1 Reputacja: 1 Grupa: Świeżak Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Właściciel, właściciel serwera, administrator, head administrator, junior administrator, redaktor, administrator 1.6, zbanowany, moderator, opiekun serwera, technik serwerowy, weteran, zasłużony... Myślę, że sporo więcej jeszcze było lecz troszkę ciężko spamiętać ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albedo Postów: 0 Reputacja: 4 Grupa: Świeżak Czas: 1m 25s Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 tynkarz, murarz, akrobata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi