Właściciel Nescio Postów: 9,1 tys. Reputacja: 6,6 tys. Grupa: Właściciel Inne: Donator Maniak CSM Użytkownik Czas: 390d 7g 50m 21s Opublikowano 9 Marca 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Czy lubisz ostre jedzenie? Jeżeli tak, to czym była według Ciebie najostrzejsza rzecz, którą zjadłeś/aś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Postów: 3,1 tys. Reputacja: 3,4 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 73d 18g 22m 21s Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Akurat lubię sobie na ostro zjeść, najostrzejsza dotychczas to było wasabi wymieszane z papryczką chilli w formie zakładu 😄 https://steamcommunity.com/id/hunatoziomal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DestruktoR Postów: 5 tys. Reputacja: 4,9 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 27d 15g 6m 31s Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Lubię zjeść ostre i najostrzejszą rzeczą był sos do pizzy, dodali najostrzejsze przyprawy, które mieli i wlali jakiś ketchup pikantny to nich i było zajebiste 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Postów: 1,1 tys. Reputacja: 774 Grupa: Donator Czas: 17d 23g 22m 49s Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Uwielbiam ostre jedzenie.W tamtym roku wszamalem sobie pizzę z tym sosem >KLIK< i była jazda. Nie jest to sos dla początkujących, ale jak ktoś uwielbia ostre rzeczy to polecam 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszy Online Postów: 7,9 tys. Reputacja: 7,4 tys. Grupa: MultiAdmin Inne: Typer VIP Donator Dziadek Mróz Maniak CSM Użytkownik Użytkownik Miesiąca Czas: 61d 21g 20m 41s Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Kocham ostre, kababy, wszystko co z chilli to zjem 😄 Nawet specjalnie sobie ketchup kupiłem ostatnio do grilla z papryczki habanero 😄 to około 500tyś w skali scovillle'a xD A najostrzejsze co jadłem to chyba pizze, ze składnikami na własne życzenie 😄 Postarali się wtedy bo nie zjadłem nawet kawałka całego jak dobrze pamiętam xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Malinaa. Postów: 17,9 tys. Reputacja: 15,8 tys. Grupa: Właściciel Inne: Dziewczyna Czas: 344d 18g 25m 27s Opublikowano 10 Marca 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Może nie tyle ostre, a dobrze przyprawione. 😁 A co najbardziej ostrego? Nie wiem, nic nie przychodzi mi do glowym. 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi