Avooooo Postów: 1 Reputacja: 3 Grupa: Zbanowany Opublikowano 15 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 (edytowane) Twój nick: [ ` cGaminG] Avo Steam id lub IP: STEAM_0:1:455475736 Serwer: DD2 Data bana: 15.03.2019 Wycinek z konsoli:[AMXBans] Zbanowany przez Admina: Po p(R)ostu walcz! 🙂 [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-maliver.pl [AMXBans] Powod: 'reklama' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:455475736' [AMXBans] Twoje IP: ' [AMXBans] =============================================== [RoundSound] Podobala Ci sie ostatnia piosenka, a nie pamietasz jej nazwy? Napisz /last Gdzie w moim nicku widzicie reklame ? XDDD to jest smiech na sali . Ja rozumiem jak by bylo napisane www.strona.pl lub [ cos tam .pl] ale takie cos ? XDD Ban bezpodstawny i tyle 🙂 Wczesniej grałem na nicku [` KinG ] i jakos nikomu to nie przeszkadzało ,ze jest nazwa sieci 🙂 . cya Edytowane 15 Marca 2019 przez Avooooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszy Postów: 7,9 tys. Reputacja: 7,4 tys. Grupa: MultiAdmin Inne: Typer VIP Donator Dziadek Mróz Maniak CSM Użytkownik Użytkownik Miesiąca Czas: 61d 21g 23m 15s Opublikowano 15 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Dostałem zgłoszenie na U@, ze grasz z nazwą sieci w nicku, sprawdziłem na necie i faktycznie istnieje coś takiego, więc dałem perma. @Malina Ogarnij! 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avooooo Postów: 1 Reputacja: 3 Grupa: Zbanowany Opublikowano 15 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Wcześniej też grałem pod nickiem w którym miałem nazwe sieci i nikomu to nie przeszkadzało 🙂 . Jak użytkownik który gra w cs ma wiedzieć , że istnieje taka sieć jak np,cGaming ? Czyli jak napisze tam sobie np. eRower też dostane bana ? Gdyby nie Pan Czarli nie wiedział byś , że taka siec istnieje wiem to na 100% (sprzedał). 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Malinaa. Postów: 17,9 tys. Reputacja: 15,8 tys. Grupa: Właściciel Inne: Dziewczyna Czas: 344d 18g 25m 27s Opublikowano 15 Marca 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Ale ja bym wiedziała. Siec istnieje czy już nie? 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avooooo Postów: 1 Reputacja: 3 Grupa: Zbanowany Opublikowano 15 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Nie jest jeszcze otwarta 🙂 A jezeli juz tak to przeszkadza Administracji serwera to go zmienie prosta piłka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Malinaa. Postów: 17,9 tys. Reputacja: 15,8 tys. Grupa: Właściciel Inne: Dziewczyna Czas: 344d 18g 25m 27s Opublikowano 16 Marca 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Oczywiście, że ban jest podstawny, wystarczy nazwe Waszego "klanu" xD wpisać w wyszukiwarkę i się pokazuje co trzeba. Śmiech na sali to jest mając swoją sieć a grać gdzie indziej. Także rozpatrując sprawę retrospektywicznie, dochodzę do konkluzji iż twoje idiokryzmy na ten temat są wręcz efemeryczne a analiza twojej wypowiedzi rzuca mną o ziemię. Nie wyobrażam sobie, aby na sieci były osoby, które ją oczerniają i zgrywają mądrych choć wcale racji nie mają. Ban za mk nadany a na serwerze zostaje. 2 2 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi