Skocz do zawartości

Szybka rekrutacja na Redaktora 1/2019

Malinaa.

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel

2U4omFW.png

Szybka rekrutacja startuje!

Zapraszam wszystkich chętnych, którzy chcą pomóc, a przy okazji doszkolić się w dziedzinie Redakcyjnej!

Wymagania na redaktora

Sporo wolnego czasu

Umiejętność współpracy z ludźmi, cierpliwość i systematyczność, 

Biegłe posługiwanie się ortografią, stylistyką, gramatyką j. polskiego,

Minimum 15 - 16 lat,

Brak warnów na swoim koncie,

Minimum 5 postów.

Wzór

Imię:

Staż na forum:

Co przemawia za tym, aby przyjąć Cię na to stanowisko (prosimy o dłuższą wypowiedź):

Posiadasz jakieś doświadczenie? (gazetka szkolna, blog itp.):

Podania składamy pod tematem, powodzenia. 🙂 

• Lubię to! 3

sygna-malina.png

qlU3lUK.gif

Imię: Maksymilian

14 lat.

Staż na forum:

Teraz od około 3 dni, a wcześniej byłem pewnie ponad miesiąc, więc ten staż jest w miarę dobry. 

Co przemawia za tym, aby przyjąć Cię na to stanowisko (prosimy o dłuższą wypowiedź):

No to myślę, że moim głównym atutem jest to, że lubię pracować jako redaktor, lubię pisać różne felietony, recenzje mimo tak młodego wieku. Wiem, że może nie jestem taki 'dojrzały', ale mam wrażenie ze na redaktora bardzo pasuje. Zwłaszcza, że teraz w dziale redakcji nie ma praktycznie żadnej świeżości. Redaktorem byłem nie raz, łącznie licząc odkąd zaczynałem to byłem pewnie z 10,11 razy redaktorem na różnych forach. Według mnie kolejnym argumentem jest to, że mam zamiar wprowadzić parę serii, a nie tylko 'Ten Dzień w roku'. Seria 'Ten dzień w roku' myślę, że przypadła do gustu wielu forumowiczom. Na pewno też będą wywiady z osobami, które są ważne dla tego forum, a jednak jeszcze wywiadu się nie doczekały. Kolejną moją serią będą pewnie 'Sportowe Wydarzenia', które będą opisywały wiadomości ze świata sportu. Głównym celem jest dla mnie dodanie trochę świeżości, której jak dla mnie teraz nie ma poza wywiadami i serii P&O.

Posiadasz jakieś doświadczenie? (gazetka szkolna, blog itp.): 

Tak prowadzę gazetkę szkolną, redaktorem byłem 10,11 razy. Mam wiele serii w rękawie, które mogę tutaj wykorzystać by dział redakcji był dla was przede wszystkim miejscem gdzie możecie sobie poczytać spoko rzeczy.

Rozumiem jeśli nie będziecie chcieli mnie przyjąć, lecz nalegam ponieważ na pewno nie zmarnuje swojej szansy.

Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania.

Pozdrawiam.

• Lubię to! 1

Imię: Karol

Staż na forum: 

16 Grudzień 2017

Co przemawia za tym, aby przyjąć Cię na to stanowisko (prosimy o dłuższą wypowiedź): Starałem się o redaktora wcześniej, raczej w szybkich rekrutacjach będę dalej się starał. Głównie to chęć pomocy w redakcji, zajmował bym się wywiadami, bo chyba dobrze mi wychodziły ale w innych rzeczach też mógłbym pomóc, to zależy gdzie będzie potrzebna pomoc. Jestem zawsze chętny do pomocy a poza tym jestem też prawie 24/7 na forum. Jestem prawie zawsze! A to chyba dobrze 😉

Posiadasz jakieś doświadczenie? (gazetka szkolna, blog itp.): Tworzenie wywiadów na tym forum. Poza tym niestety nic.

Moje wywiady możecie obejrzeć tu 😉

https://cs-maliver.pl/forum/38-wywiady/

Przepraszam za słabo wykonane podanie ale na telefonie nie da się kolorować itp.

Pozdrawiam! 🙂

Edytowane przez Truskawke?!
  • Lubię to! 1

ciapaniegif.gif.cddc6232c47376f70999d040bd2b1c3f.gif

• Właściciel

@Grubik :D oraz @Truskawke?! przyjęci na okres próbny pod skrzydła @Nescio. Z nim uzgadniajcie prace, które chcecie wrzucać w dział Redakcji oraz jak się podzielicie obowiązkami. 

sygna-malina.png

qlU3lUK.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.