Właściciel Nescio Postów: 9,1 tys. Reputacja: 6,6 tys. Grupa: Właściciel Inne: Donator Maniak CSM Użytkownik Czas: 389d 20g 58m 36s Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Czy zdarzało Ci się ściągać na szkolnych lekcjach? Jeżeli tak, to jakie masz na to sposoby? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suwka Postów: 587 Reputacja: 420 Grupa: Dziewczyna Czas: 10d 3g 43m 2s Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Czasami się zdarza na przedmiotach, których nie lubie. Najczęściej naklejam ściągę napisaną na białej kartce na biały długopis taśmą, ewentualnie w rękaw i "przyczepiam" gumką do włosów, czasami w piórniku po prostu albo w ręce. Gdy potrzebuje mniej informacji to po prostu zapisuje je na nadgarstku lub palcach 😄 A no i ewentualnie gdy czegos po prostu nie mam to telefon idzie w ruch 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Postów: 475 Reputacja: 734 Grupa: Przyjaciel Czas: 6d 11g 52m 6s Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Bo to raz. Miałem ściągi w dlugopisie, pod paskiem od zegarka. Nawet potrafiłem przykleić do podeszwy buta, tak, by nikt się nie kapnął. Za to najlepszą ściągą był kolega z ławki. Mieliśmy bardzo podobne charaktery pisma, więc się wymienialismy kartkami, jak któryś czegoś nie wiedział... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Los Kos Postów: 7,1 tys. Reputacja: 5,3 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 45d 17g 34m 56s Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 pierwsza gimnazjum, pierwsza kartkówka z chemii i tam podać co jest co z układu okresowego i tam Magnez itd. itd. dostaliśmy od pani taką karteczkę małą, żebyśmy mieli z czego się uczyć, no ja też jej użyłem do uczenia się, ale uczenia się ściągania 🙂 I tak pierwsza piątka wpadła na konto w gimbazjum 🙂 1 https://steamcommunity.com/id/rejeshi/ a person or thing that can no longer hope to succeed or be changed for the better. per aspera ad astra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raiikiiri. Postów: 490 Reputacja: 590 Grupa: Przyjaciel Czas: 3d 11g 36m 13s Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Ściąga zawsze przyklejona do podeszwy buta 😄 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DestruktoR Postów: 5 tys. Reputacja: 4,9 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 27d 15g 6m 31s Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Taaaak były ściągi. Na bucie, na rękach, w telefonie zdjęcia, na białej kartce to chowalem do kieszeni. Sporo tego było ale nie pamiętam więcej 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ania_aka_Tadzio Postów: 591 Reputacja: 427 Grupa: Dziewczyna Czas: 6d 3g 22m 44s Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Najczęściej telefon xD ale zdarzały się kartki w kieszeni , na ławce napisane ołówkiem xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon Postów: 82 Reputacja: 143 Grupa: Użytkownik Czas: 12g 29m 44s Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Mi się zdarza często.Jednym z moich sposobów jest sciągnięcie etykiety z butelki a raczej tylko odciąć skład przepisać sciąge na przezroczystą taśmę i naklejić w miejscu składu butelki :D.Inny sposób to poprostu zakazany długopis polecam.Czasami to wystarczy zobaczyć z jakiej strony nauczycielka bierze spr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi