Właściciel Serwera Tysiek Postów: 2,3 tys. Reputacja: 2,3 tys. Grupa: Właściciel Serwera Inne: Użytkownik tester Czas: 99d 15g 1m 3s Opublikowano 1 Maja 2019 Właściciel Serwera Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2019 Na konferencji F8 został przedstawiony nowy wygląd Facebook'a, który ma się pojawić już niedługo dla każdego użytkownika Facebook'a. Na pewno jest to wielka zmiana, gdyż zniknie większość koloru głównego - niebieski. Został przygotowany pod dzisiejsze standardy, estetyczny, bez większych dodatków całkowicie biały - taki a'la instagram. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HIFI Postów: 1,1 tys. Reputacja: 826 Grupa: Przyjaciel Czas: 3d 17g 18m 24s Opublikowano 1 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2019 Wygląda fajnie 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzecia Postów: 555 Reputacja: 656 Grupa: Zasłużony Inne: Dziewczyna Czas: 4d 13g 17s Opublikowano 1 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2019 A no moja koleżanka już go ma i narzekała - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Public Enemy Postów: 652 Reputacja: 885 Grupa: Zbanowany Czas: 4d 8g 53m 57s Opublikowano 1 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2019 Też mam na jednym tel i masakra. Dziwne to takie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Los Kos Postów: 7,1 tys. Reputacja: 5,3 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 45d 17g 35m 6s Opublikowano 1 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2019 Pluje na Facebook tylko forum cs-maliver xD 1 https://steamcommunity.com/id/rejeshi/ a person or thing that can no longer hope to succeed or be changed for the better. per aspera ad astra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fafitos Postów: 1,5 tys. Reputacja: 1,6 tys. Grupa: Zbanowany Opublikowano 1 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2019 Jestem ciekaw jak będzie z jego obsługą, wygląda estetycznie i prosto. Jeżeli jego interfejs będzie łatwiejszy w odbiorze to powiem, ze zmiana jest na plus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi