Skocz do zawartości

Podanie o redaktora.

Dizzy

Rekomendowane odpowiedzi

Imię: Nazywam się Krzysztof. 

Staż na forum: Konto mam od 2016 wtedy byłem aktywny na forum, ale odszedłem. Teraz jestem znowu aktywny i postanowiłem spróbować.

Co przemawia za tym, żeby Cię przyjąć (prosimy o dłuższą wypowiedź): Mam spore doświadczenie w tym fachu. Posiadałem tą rangę już kilka razy i nie było ze mną większych problemów. Praca redaktora ma to do siebie iż nie da się robić wszystkiego idealnie, więc cały czas się uczę i zbieram doświadczenie. 

Posiadasz jakieś doświadczenie? (gazetka szkolna, blok itp.): Moim doświadczeniem jest to, że miałem już tą rangę i prowadziłem dużo serii. 

Próbny wywiad/news: https://cs-maliver.pl/topic/18932-próbny-wywiad-z-truskawke/

GG:53968161

Jestem skłonny dać Ci na tak.

+wiek

+wywiad moim zdaniem nie wyszedł źle 😉

+staż

-niedawno wróciłeś.

Zobaczymy co z tego wyjdzie. Redaktor to nie tylko wywiady więc fajnie by było gdybyś zrobił jeszcze jakąś inną pracę a nie tylko wywiad 😉

• Ulalala! 1

ciapaniegif.gif.cddc6232c47376f70999d040bd2b1c3f.gif

Sorry, ale na nie 🙂

+wiek

- dopiero wróciłeś na sieć i wykonałeś zaledwie 1 pracę.

+/- niby masz te serię, ale znowu wprowadzanie kolejnych serii moim zdaniem nie koniecznie jest dobrym pomysłem bo najpierw trzeba zając się innymi.

Największym minusem jest to, że jest już 3 redaktorów i prace są już przydzielone do każdego.

Jestem na tak

+wiek

+staż

+/- ten wywiad taki sobie, ale no dobra

-słaba aktywność ( nie patrzę na to że wróciłeś itd. ), miejmy nadzieję że to poprawisz

-estetyka podania ( według mnie to jak dużo pracy wkładasz w podanie również się liczy, mogłeś coś pododawać, żeby użytkownikowi lepiej się czytało i był skłonny nawet za to dać Ci na tak 😜 ) 

Jak na moje można dać szansę, bo jak coś źle zrobi, to po prostu się go naprowadzi na dobrą drogę lub zdegraduje 😜

• Super! 1

https://steamcommunity.com/id/rejeshi/

a person or thing that can no longer hope to succeed or be changed for the better.

per aspera ad astra

Jestem na TAK

+ Wiek

+ Staż na forum

+/- Bo nie dawno wróciłeś, ale moim zdaniem nie robi to problemu

+ Próbny wywiad 

Jest w nim parę błędów ale liczę że z czasem by zniknęły 

No i najważniejsze chęć do pomocy.

To że jest juz 3 redaktorów nie wyklucza 4. 

Rąk do pomocy nigdy za wiele.

• Lubię to! 1
  • Ulalala! 1

1357339372_norbert..png.5f90cfabedc3e04ada843b1f03aa8dcc(1).png.accc10190ac7d57eff16dafe2ab70056.png

JkDXCeu.png.981d2565f0c4fc1bde8c81b231c96fb6.png

• Właściciel

Jestem sceptycznie nastawiony odnośnie tej rekrutacji, ponieważ jest ku temu kilka powodów.

- Wracasz po raz któryś i piszesz tak samo jak w poprzednim podaniu: "Teraz jestem znowu aktywny i postanowiłem spróbować".

A po odrzuceniu poprzedniego podania, od którego minął ponad miesiąc nie było Cię zbytnio widać na forum, a tym bardziej w dziale Redakcji. Tym samym nie pokazałeś, aby Ci w jakimś stopniu zależało na ubiegającej się przez Ciebie funkcji. 

- Podanie słowo w słowo skopiowane z poprzedniego. Nie wysiliłeś się za bardzo podczas ponownego jego składania. 

+ Podczas oczekiwania na werdykt obecnie złożonego podania nie siedziałeś z założonymi rękami, tylko jakaś praca się od Ciebie pojawiła.

Mimo wszystko byłbym skłonny dać szansę na okres próbny, aczkolwiek oczekując bardziej zaangażowania w życiu Redakcji. Mowa tu również o takich drobnych elementach jak chociażby aktywność w "Pytanie na Dziś".

• Super! 2

• Właściciel

To zapraszam na okres próbny, wtajemniczy Cię w zadania @Nescio. 🙂 

Podanie przyjęte.png

Po odbiór rangi zapraszamy do działu: KLIK!
  • Super! 1

sygna-malina.png

qlU3lUK.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.