Skocz do zawartości

Skarga.

Creating.

Rekomendowane odpowiedzi

Nick oskarżyciela:  Creating.
Nick oskarżonego
Sprint Fatality Skill 
Powód skargi: Zachowanie. Nieumiejętne posługiwanie się nadaną mu władzą.
Dowody (Screeny/Demko z HLTV):

Z tego co mi wiadomo jest to admin testowy a nie mało skarg było na niego.

(ADMIN) Creating. :   Ty jestes powany?

(Admin) Sprint Fatality Skill :   Ty jestes powazny czlowieku

(Admin) Sprint Fatality Skill :   Siedziesz raz na rok i Mnie pouczasz

(ADMIN) Creating. :   Wiesz w sumie zapraszam za 10 minut na forum. :)

(Admin) Sprint Fatality Skill :   a nie mnie zabiajsz idioto
Tutaj chodziło o to, że przeniosłem go na spekta. A prosiłem go by sam przyszedł i mi pomógł, jednakże nawet mi nie odpisywał. 

Proponowana kara: Zdecydujcie sami.
Wyjasnienia: Mimo iż jestem teraz mało na serwie z powodów technicznych mojego komputera jak i zniszczonych słuchawek, kiedy tylko wejdę na serwer i jest oto ten admin robi mase błędów. 
Po pierwsze: Gracz zgłasza drugie gracza podejrzanego o wspomaganie się czitami na u@. Jestem na serwerze ja i Sprint. Patrze na 3 ziomeczków w tym czasie bo on sobie gra zamiast wejść na spekta, to nie pierwszy raz się zdarza kiedy widzę go jak zgłaszają na u@ a on gra a jedyne jego bany to za mikro, afk, tak samo kicki za nick. Zdecydowałem przenieść go na specta i tak też zrobiłem, poprosiłem by go zobaczył gracza stary borys popatrzył dwie rundy dał mu ss'y. :) 
Po drugie: Zaczął od razu do mnie spinać a ja próbowałem utrzymać nerwy na wodzy i mam nadzieje, że mi się tu udało jednakże nie mogę patrzeć jak on się zachowuje, to nie pierwsze jego wybryki. Nazwał mnie idiotą bo przeniosłem go na spekta by mi pomógł ponieważ patrzyłem jeszcze na 3 graczy w tym jeden właśnie stary borys. 
Po trzecie: Gdy raz grałem na serwerze zobaczyłem spinę między adminami a właściwie dwóch adminów którzy pisali do Sprinta by się ogarnął, zaczął wchodzić na spekta a nie tylko banowac lub kikowac za nick ping mikro kulture. Nie pamiętam którzy to adminowie byli. 

• Lubię to! 1

Witam, po 1 widzialem kto jak gra.. po 2 zglaszany byl tylko stary borys (ktory mial ssy juz 4/5 razy ...

Wiesz nie jestem pewny czy masz takie uprawnienia zeby Mnie zgladzac 3 czy tam 4 razy powiedzialem Ci raz ze sprawdzalem go a Ty dalej wiec jaki sens ? 

Idz pospac troszke :)

Bo na serwerze widze Cie raz na tydzien, ja jestem codziennie po kilka h wiec wiem kto nie jest odpalony... Zenada...

Owszem powiedzialem ''idioto''(Mowilem, ze jest czysty odrazu a Ty dalej..Dlatego tak powiedzialem bo inaczej Cie nazwac nie mozna) jednak to bylo za 3-cim razem gdy mnie zgladziles... Wez czasami sprawdz Forum-Unbany co?

Nie mam hamulca powiadasz? Powiedzialem mu 2x sprawdzalem to jedyne co on moze zrobic isc na forum albo sam sprawdzac 10razy ta sama osobe.

Jak by pogral tyle co ja to sam by wiedzial kto nie jest odpalony.

Haha :D ''Nie mogl Sobie sam poradzic'' xDD Sorki ale ja siedze dzien w dzien od rana do wieczora i jakos daje rady (Skargi na mnie ze nie umiem poslugiwac sie adminem?) To co powiesz o nim haha raz na Tydzien z 3e'ma osobami nie radzi Sobie chlopak..

h6  : Czlowieku Ten gracz zaczal robic cele ale Evo mial juz go na kicku.. wiec przestac zgrywac bog wie kogo..

Skoro kazdy chce zebym stracil admina nie ma problemu czekam na decyzje Malinki.

Ale watpie ze Ty i kilku innych w miesiac tyle wygracie co ja w jeden dzien :)

vequu: Ja nie mam wakacji pracuje ale te Zj*bane kilka h dziennie umiem poswiecic skoro sie podjalem tego.

Byłem świadkiem całej sytuacji. @Spr!ncik zachował się jak 10 letnie dziecko. @Creating. przeniósł oskarżonego na spect, ponieważ nie mógł sobie sam poradzić ze zgłoszeniami i od tego się wszystko zaczęło. @Spr!ncik zwyzywał @Creating. od idiotów tylko dlatego, że poprosił Go o pomoc. Całkowity brak kultury ze strony Admina Testowego. Dziwić się, że później gracze nie odnoszą się do siebie z szacunkiem jak sam Admin nie ma hamulca. 

hmmm.. sprintowi jak zwracałem uwagę żeby reagował na zgłoszenia to również mi pisał coś w stylu ''kim ty jesteś żeby mnie pouczać...; wchodzisz raz na rok i mnie pouczasz'' i napisał to już 3 razy, po prostu miałem inny nick.

A więc czemu mi tak pisał? było tak, że zgłoszeń było kilka, tylko ja chodziłem na spect a on sobie grał i wywalił jednego gracza, żeby zmienił nick... a ja w tym czasie dałem 3 bany. Już innego dnia, gdy był sprint i ja to chciałem go przetestować nie wchodziłem w ogóle na specta, żeby kogokolwiek sprawdzić, kiedy było zgłoszenie i pewien gracz napisał 3-4razy na u@ a sprint w ogóle nie reagował(grał sobie dalej), skończyła się mapa i jak zapytałem się czemu nie reaguje to napisał mi, że właśnie wszedł na specta, żeby go sprawdzić ale mapa się skończyła, tylko pytanie co z tego, że się skończyła skoro on na nowej mapie dalej grał a osoba, która była zgłaszana dalej jest na serwerze? Człowieka w ogóle nie rozumiem. Jeszcze miał do mnie pretensje czemu to ja na specta nie poszedłem... I często do mnie pisze jak jest zgłoszenie ''sprawdzisz go??'' i tak co chwilę, więc jak mu odpowiadam, że on też jest adminem to mi mówi, że wie ale coś tam coś tam.. Jak nie potrafisz odróżnić czystego gracza od odpała albo po prostu ci się nie chce zrobić sobie chwilę przerwy od gry i sprawdzić kogoś to nie wiem co robisz na tym stanowisku. Pokazuje to twoja ilość danych banów, ktoś kto admina miał 2 dni zbanował więcej osób niż ty do tej pory i jeszcze wciskasz kit, że nie zawsze grają odpały, grają tylko ty ich nie widzisz albo nie chcesz ich widzieć. ;)

Edit:

Ty masz tego admina czy nie?

Byłem na serwerze i sprint zamiast wywalić osobę, która nie szła do paki to komentował tylko ''ooo zaraz rzuci smoke i zaraz ucieknie...'' i dostał kicka ale nie od sprinta, no to już jest żałosne, admin chyba powinien reagować i kogoś takiego wywalić, żeby nie tracić czasu innych a nie głupio komentować. Później ma pretensje, że ja sie przypierdalam do niego.

Myślę, że powoli już każdy ma dosyć gadania typu "wchodzisz raz na rok i mnie pouczasz", robi się to już śmieszne. Niektórzy mają mniej czasu, żeby siedzieć przez całe wakacje 24/7 na kompie. Co do kultury oskarżonego - to już jest przesada, to co On wyprawia... Admin ma świecić przykładem, a nie wyzywać graczy, czy też innych adminów przy pierwszej, lepszej okazji. Skarga słuszna i mam nadzieję, że Sprint straci w końcu admina, bo się do tego zupełnie nie nadaję. 

• Lubię to! 1

sygna.png.0ebe34fdbb36feb71ea8bb4967022809.png

"Tato ja wyjdę na ludzi, pokaże tylko, że można muzycznie"

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.