B1z0N Postów: 30 Reputacja: 23 Grupa: Użytkownik Czas: 9g 3m 35s Opublikowano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 Twój nick: Bi4Ly*B1z0N [R0cky*Ramb0] Steam id lub IP: nonsteam Serwer: ONLY DD2 91.224.117.74:27395 Data bana: nie wiem, około/niecałe 3 tygodnie Wycinek z konsoli:"You have been disconneted from the server. reason: lnvalid user info connect command." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B1z0N Postów: 30 Reputacja: 23 Grupa: Użytkownik Czas: 9g 3m 35s Opublikowano 7 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 Jak mam coś nie tak to to poprawię, ale mam 30 lat kocham grać z karabinem (deagle :P) w ręce i więcej mnie nie obchodzi 😛 samozwańczy król infa 😛 ale na kompie i informatce się słabo znam, jeśli potrzebujecie jakieś info to wam je udostępnię, tylko muszę wiedzieć gdzie szukać 😄 😛 Pozdrawiam Serdecznie i jeszcze ps. mam CS-a za free, steam-a w ogóle nie mam. "Steam id lub IP:" - tam nie mam pojęcia co wpisać... daty zupełnie nie znam, może to nie ban... dla ułatwienia dodam że przy takim nicku też nie mogłem wejśćBi4Ly*B1z0N [R0cky*Ramb0] Bi4Ly*B1z0N [R0cky Bi4Ly*B1z0N R0cky*Ramb0 ale za to z takim Bi4Ly*B1z0N to mogę, ale juz kiedyś go miałem (a po zobaczeniu wszystkich części na raz : rockiego i rambo zrobiłem mały dopisek xD ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B1z0N Postów: 30 Reputacja: 23 Grupa: Użytkownik Czas: 9g 3m 35s Opublikowano 7 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 aaaa nic nie instalowałem w tym czasie itp nic nie usuwałem itp tylko filmy z youtube non stop 🙂 Okey Kochani Maliverowicze - będę edytował nie strzelać ( pierwszego upomnienia nie widziałem, bo już pewnie pisałem kolejną odpowiedz ;/ ) a na nicku: Bi4Ly*B1z0N [R0cky*Ramb0] na inne servery mogę wchodzić, to na moją logikę, coś jest z wami powiązane 😞 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Malinaa. Postów: 17,9 tys. Reputacja: 15,8 tys. Grupa: Właściciel Inne: Dziewczyna Czas: 345d 13g 49m 29s Opublikowano 7 Czerwca 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 Na pierwszą myśl przychodzi mi reinstal cs. - zrób i powiedz co wtedy. A jeżeli to nie pomoże to znalazłam na internecie, ze trzeba wejść w config i usunąć z niego team "" skin "" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różyk Postów: 1,6 tys. Reputacja: 1,8 tys. Grupa: Przyjaciel Czas: 7d 12g 27m 25s Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Kolega chyba zdecydował się na rozwiązanie ze zmianą nicku, więc zamykamy temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi