Who Cares? Postów: 2,9 tys. Reputacja: 2,9 tys. Grupa: Donator Inne: Użytkownik Czas: 18d 19g 29m 34s Opublikowano 10 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 Zdarzyło Ci się coś ukraść? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DestruktoR Postów: 5 tys. Reputacja: 4,9 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 27d 15g 6m 31s Opublikowano 10 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 Oczywiście, że tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raiikiiri. Postów: 490 Reputacja: 590 Grupa: Przyjaciel Czas: 3d 11g 36m 13s Opublikowano 11 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 Kiedyś tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fafitos Postów: 1,5 tys. Reputacja: 1,6 tys. Grupa: Zbanowany Opublikowano 11 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 W Polsce trzeba kombinować 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyskaty Postów: 765 Reputacja: 586 Grupa: Zbanowany Czas: 1d 22g 21m 28s Opublikowano 11 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 Zapytaj co niektórych polityków - ludzi którzy mają przyzwolenie na kradzież i nie mają w tej kwestii żadnych wyrzutów - Podatek dochodowy, podatek od darowizny... i wchoy innych chamskich zagrań. Dostajesz 1300/400 do łapy w zakładzie pracy? Pewnie dostał byś co najmniej 3/4 stówy więcej gdyby nie część podatków które są zbędne.... są bo po prostu są - bo ktoś chcę odzyskać pieniądze które rozdał alkoholikom, bezrobotnym, śmierdzącym dzieciorobom którzy liczą na 500 + i siedzą na dupie, bo poseł niema w czym swojej szanownej wozić... Do tego cały czas czekają aż tylko się gdzieś potkniesz, żeby Ci to wytknąć i jeszcze więcej z Ciebie zedrzeć. Ukradłem coś w życiu nie raz, firma ma milionowe obroty nie odczuje różnicy jeżeli straci przeze mnie parenaście złociszy. Nie okradł bym jedynie osób dla mnie ważnych, potrzebujących, tych których mi szkoda i to tyle - Tak jak ktoś wyżej powiedział "Trzeba kombinować". Nie dość że Ci zapie%dolą hajs na który zapracowałeś, to jeszcze po pójściu do sklepu prawdopodobnie mógłbyś zrobić większe zakupy za mniejszą ilość pieniędzy gdyby władze tego kraju nie miały głowy tak głęboko w rowie. Sponsorowane są gówna, na każdym kroku... Dajmy na to zakaz hazardu - Ale lotto, chociaż polega na tym samym (Wywalasz dziesiątki, albo i setki złotych na coś co nie jest pewne) to jest o tym wszędzie trąbione odkąd pamiętam. Chuy kogo powinno yebać co zrobiłeś ze swoimi pieniędzmi pomijając kilka skrajnych przypadków typu kupiłeś broń i kogoś nią zabiłeś - wtedy normalne że policja się tym zainteresuje. Tak samo ja, jeżeli by mnie przyłapano na kradzieży - nie wypierał bym się, wiem co robię i nikt mnie nigdy do tego nie zmusił 🙂 Noo dobra trochę wylałem tutaj xDD 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLADE. Postów: 100 Reputacja: 123 Grupa: Użytkownik Czas: 10g 41m 14s Opublikowano 11 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 Kiedyś takk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi