casweq Postów: 0 Reputacja: 1 Grupa: Świeżak Czas: 22m 12s Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Nick : teraz jestem dowartosciowana ja steam id: STEAM_0:1:29883441 serwer: ONLY DD2 data bana: 01.07.2019 ss'y: https://www107.zippyshare.com/v/vG9s7V33/file.html wycinek z konsoli: brak, cs sie scrashował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Malinaa. Postów: 17,9 tys. Reputacja: 15,8 tys. Grupa: Właściciel Inne: Dziewczyna Czas: 344d 13g 7m 33s Opublikowano 1 Lipca 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Ban jest za Wallhacka, więc proszę o rozpisanie demka przez admina banującego @Dumbass. 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dumbass Postów: 1 Reputacja: 5 Grupa: Użytkownik Czas: 58m 51s Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Wybacz, nie wiedziałem, że mam zrobić demko, kiedyś starczyły SS'y. (1 dzień) W każdym bądź razie obserwowałem Cię na spectcie około 10 minut, miałeś więcej niż trzy podejrzane akcje. Jeśli błąd wynika z mojej strony to przepraszam i gracza i @Malinaa. - możecie odbanować. A następnym razem po prostu nagram demo. Pozdrawiam. Dumbass. Chillwagon, chillwagon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Malinaa. Postów: 17,9 tys. Reputacja: 15,8 tys. Grupa: Właściciel Inne: Dziewczyna Czas: 344d 13g 7m 33s Opublikowano 1 Lipca 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 http://f1.hltv.org.pl/37006 - tutaj masz demka, znajdź odpowiednie i rozpisz. @Dumbass 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dumbass Postów: 1 Reputacja: 5 Grupa: Użytkownik Czas: 58m 51s Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 (edytowane) Demko o: 18:13-18:33 Wystarczy mi tutaj jedna akcja, 3:08 na demie - widzimy jak Maciek biegnie na galę i zostaje zabity przez... No właśnie, kogo? Dodatkowo SS'y wrzucone przez Ciebie działają na jakiejś zasadzie AntySS, bo nie można ich wypakować. Dodatkowo widzę tutaj pełen pakiet, bo HLTV nie zarejestrowało Ciebie wcale. Dodam, że na demku wcześniej siedzisz non stop na spetcie pomimo, że byłeś wtedy w grze. Myślę, ze to wystarczy, żeby stwierdzić, że ban słuszny. Pozdrawiam. Dumbass. Chillwagon, chillwagon. Edytowane 1 Lipca 2019 przez Dumbass Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Premium+ smileeq Postów: 1,6 tys. Reputacja: 1,5 tys. Grupa: Premium+ Inne: Fundator Donator Użytkownik Maliś SUB Czas: 60d 8g 19m 43s Opublikowano 1 Lipca 2019 Premium+ Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 @Dumbass Oglądałem demko wcześniej i szczerze nic tam ciekawego nie widziałem, każda akcje można logicznie wytłumaczyć. Co do rozpiski to troszkę za mało jest podejrzanych akcji. Następnym razem staraj sie dokładnie sprawdzać gracza lub po prostu daj ss. Gracz dostaje UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Premium+ smileeq Postów: 1,6 tys. Reputacja: 1,5 tys. Grupa: Premium+ Inne: Fundator Donator Użytkownik Maliś SUB Czas: 60d 8g 19m 43s Opublikowano 1 Lipca 2019 Premium+ Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi