Skocz do zawartości

Tabela + Terminarz LLW

Różyk

Rekomendowane odpowiedzi

Kolejka: -
Zwycięzca: zavertymuo
Opis spotkania: Ogólnie meczyk się zaczął bez problemu i szybko. Wbiłem sobie na ts'a mówie dawaj bijemy się i się pobiliśmy tako na gołe klaty. Meczyk zaczął się na luzie, farmienie, lekkie obijanie się. Jako, iż grałem sobie małpiszonem to zdobyłem firstblooda na 4 levelu, a potem już było z górki, bo zdobyłem kolejne 2 kille, a Jasiek z 3 killami dopiero zaczyna się rozkręcać. Kolejne minuty gry to było pushowanie z mojej strony i szybka wygrana z lekkim oporem ze strony przeciwnika pod koniec.

1622113948_jojo.JPG.ba513e6e319c3f2f83733e223182509a.JPG 

https://imgur.com/a/7QdLTCv

Kolejka: - 6
Zwycięzca: NexON OFF
Opis spotkania:  dużo nie ma co powiedzieć w sumie ze względu ze Nasus był otwarty dla mnie wiec skupiłem się na puschowaniu i przy okazji lekkim obijaniu przeciwnika co dało mi zwycięstwo. spodziewałem się ze będzie zbanowany jak już nim 3 razy grałem a tu mila niespodzianka dla mnie :)

• 2 tygodnie później...

Szkoda, że nie wszystkim chciało się dograć turniej w pełni, ale za to ogromny szacunek dla 2 wybrańców którym ta sztuka się udała(czapki z głów i dzięki!).
Tabela końcowa prezentuje się następująco:
12321312312312.jpg.2109d8987012882100ab2

Główna nagroda trafia do @NexoN^^
Drugie miejsce przypadło dla @Pirog
Trzeci stopień podium dla @Ogoki

Jesteśmy o 1 turniej mądrzejsi, więc mam nadzieje, że przyszłe będą bardziej komfortowe dla wszystkich uczestników.

*Nagrody pojawią się na kontach przywoływaczy do końca obecnego tygodnia.

uANLo7e.gif                               3f6ec08cf020a.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.