Skocz do zawartości

Podanie.

Los Kos

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:

Rejeshi

17

Data rejestracji na forum:

17 Kwiecień, 2019

Ile spędzasz dziennie czasu na forum?:

Od 2 do 12 godzin, zależy od dnia, ale zazwyczaj coś pomiędzy tym, więc 5 godzin.

Doświadczenie w ocenianiu:

Słabe lecz w moim łbie jest jeszcze dużo miejsca na takie pierdoły i zapewniam, że po krótkim przesiadywaniu na owej randze moje doświadczenie wzrośnie.

Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?:

Nie lecz wydaje mi się, że opanuje to nawet bez pomocy 

Byłeś(aś) wcześniej banowany(na) na forum lub serwerze?:

Nie

Dlaczego ty?:

Otóż głównymi atutami w tej randze są raczej aktywność jak i doświadczenie, ja jedno z nich spełnią wyśmienicie, a mianowicie aktywność. Z doświadczeniem jest trochę gorzej, ale jak wyżej, wszystkiego się nauczę

Coś od siebie:

Myślałem już od kilku dni na jaką rangę składać podanie i po długich przemyśleniach ta mi najbardziej pasuje, i połączy moje dwie ulubione rzeczy, czyli przesiadywanie na forum oraz granie na serwerach. 

Liczę iż moje słabe doświadczenie nie poskutkuje negatywną odpowiedzią na moje podanie i dostanę szansę aby się nauczyć wszystkiego od innych!

Pozdrawiam Bartek

• WOW! 1

https://steamcommunity.com/id/rejeshi/

a person or thing that can no longer hope to succeed or be changed for the better.

per aspera ad astra

• Premium+

Napisałeś że twoje ulubione rzeczy to granie na serwerach ale twoje gt wygląda tak: https://www.gametracker.com/player/Rejeshi/91.224.117.74:27395/  

W ubt jest 2 osoby i wydaje mi się że nie trzeba więcej osób do pomocy szczególnie że odwołań jest mało.

Na chwile obecna jestem na Nie.

• Lubię to! 1

Też jestem na nie:

Narazie z Smilee dajemy radę, a w dodatku teraz nie ma za dużo do roboty.

Brak doświadczenia ale na to nie patrzę, bo też nie miałem :P

Jak napisałeś:

Dnia 12.07.2019 o 02:00, Rejeshi napisał:

połączy moje dwie ulubione rzeczy, czyli przesiadywanie na forum oraz granie na serwerach. 

Jeśli lubisz grać na serwerach to może wrócić do rangi admina :D Zawsze to jakaś pomoc :D

sygna.png

• Właściciel

Też niestety uważam, że chwilowo jest za mało pracy, aby było 3 UB Team. :< 

Podanie Odrzucone.png

• Lubię to! 1
  • Super! 1

sygna-malina.png

qlU3lUK.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.