Skocz do zawartości

Odpowiedzi Rejeshi

Los Kos

Rekomendowane odpowiedzi

Legenda

Sebol 

Malinka

Destruktor aka aaaaaa  

Suwka aka Rypcia :D

Moje odpowiedzi są tego koloru 

[P] Jak długo jesteś tutaj na sieci.                    17 Kwietnia tego roku 

[P] Kogo z forum lubisz najbardziej.                 Raczej siebie, ale z drugiej strony siebie też lubię, więc wsm siebie xd

[P] Czy masz tutaj jakiegoś wroga..                 Na Maliver i wrogowie???

[P] Praacujesz gdzieś.Jako kto                           Pracuje w domu jako leń i śpioch :D

[P] Masz prawo jazdy.                                              Niestety nie, ale na pewno będzie takowe 

[P] Twój wymarzony samochód.                      Jakiś Mitsubishi Lancer Evo po tuningu ;p

[P] Jakie plany na przyszłość.                             Wepchać się na jakąś rangę :D

[P] Co lubisz robić jak masz wolne?                 Przeglądać forum, słuchać muzyki, a co najważniejsze oglądać animu :P

[P] Komu z forum byś bez zastanowienia pomógł?  Raczej wszystkim jeśli miałbym możliwość pomocy w tym i nie byłoby to coś niemożliwego dla mnie.

[P] Jaki przedmiot szkolny jest przez Ciebie najbardziej znienawidzony i dlaczego?             Informatyka mym znienawidzonym przedmiotem przez "chorego" nauczyciela

[P] Jaki fastfood lubisz najbardziej?                 Nie mogę wybrać jednego, ale głównie hamburger i pizza ^^

[P] W co warto inwestować?                              Alarmy w domach oraz różne takie automatyczne rzeczy w domach na pilota ;p

[P] Jak trafiłeś na sieć?                        Po powrocie do cs 1.6, szukałem serwera jak i forum gdzie mógłbym zacząć swą przygodę i w swoich poszukiwaniach trafiłem tutaj.

[P] Ile grasz w csa?                                                    Ojj dobre 5 lat będzie :P

[P] Jak masz na imie?                                              Mój nickname Ci podpowie hehe

[P] Ile masz lat?                                                            17 

[P] Masz zwierzaka?                                                  Taką kocicę co się wabi Furia, bo jak się z nią bawię, to się we mnie wgryza jakby dostała Furii :D

[P] Jaki kraj chciałbyś zwiedzić?                       Ja to mangozjeb, to oczywiście że Japonię 

[P] Skąd się wziąłeś na Maliversach?            Odwołuję do pytania Destruktora 

[P] Ile masz wzrostu? 😄                                          Dawno się nie mierzyłem, ale raczej dalej stoję w miejscu 170 lecz rodzina mi przepowiada, że przerosnę brata co ma 183 około :3

[P] Czemu jestes tryhardem?!                          Ja tryhard? A skądże!

[P] Jesteś prawo czy lewo ręczny?                Prawo

[P] Jesteś pesymistą czy optymistą, czy realistą?  Zależy od dnia, czasami jestem pesymistą, czasami optymistą, czasami realistą, a czasami hedonistą :D

[P] Co lubisz robić w wolnym czasie?           Tak jak u Malinki napisałem " Przeglądać forum, słuchać muzyki, a co najważniejsze oglądać animu :P"

[P] Ulubiona potrawa?                                           Jak moja mamuszka gotuje, to wszystko zjem :D Oprócz pomidorówki i barszczu czerwonego ;-;

[P] Jakich cech nie tolerujesz u ludzi?          Jak zmieniają nicki co tydzień XDDD

Edit: W edytowaniu i jak pisałem tak ładnie to wyglądało :(

Nominuję @HIFI

• Lubię to! 6

https://steamcommunity.com/id/rejeshi/

a person or thing that can no longer hope to succeed or be changed for the better.

per aspera ad astra

• Właściciel

Masz szczęście, że wymieniłeś pizze! Plus leci! :) 

• Haha 1

sygna-malina.png

qlU3lUK.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.