AngusBcn Postów: 281 Reputacja: 368 Grupa: Przyjaciel Czas: 9d 8g 57m 9s Opublikowano 22 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 Twój nick: AngusBcn Steam id lub IP: STEAM_0:1:151600476 Serwer: DD2 Data bana: Teraz Wycinek z konsoli: Niestety nie dam, ponieważ mogę na niego normalnie wejść i grać na aktywnym. Screeny, lub demko (spakowane w paczkę .rar i wrzucone na hosting): https://www34.zippyshare.com/v/kvcc70q1/file.html Z nieokreślonych przyczyn mam tylko jedno zdjęcie. Sprawdźcie logi czy dobrze zrobił zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ILOVE Postów: 23 Reputacja: 40 Grupa: Zbanowany Czas: 1d 3g 59m 6s Opublikowano 22 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 Po dokladnym obejrzeniu demka stwierdzam,że grac jest czysty,zmylila mnie jedna akcja w której,nwm może przez przypadek zabil gracza przez skrzynie.Możecie dac mu UB.A i przy okazji zróbcie cos z serwerem bo gracz nwm jakim cudem wszedł na AB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DestruktoR Postów: 5 tys. Reputacja: 4,9 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 27d 15g 6m 31s Opublikowano 23 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Logi nie zapisują ss'ów i nie można stwierdzić ile ss'ów dał admin. Napisał, że sprawdził demko i @AngusBcn jest czysty, więc dostaje UB. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi