Skocz do zawartości

#638 Pytanie na dziś

Łukasz

Rekomendowane odpowiedzi

Zależy od okoliczności.. Jeśli ciąża jest wynikiem gwałtu, życie kobiety jest zagrożone przez ciążę, czy dziecko może urodzić się chore - jak najbardziej popieram. Jeśli zaś ciąża byłaby wynikiem braku zabezpieczenia i głupoty ludzkiej - nie. 

• Super! 1

Przeciw - chore to też ma prawo do życia czy moja  Mama miała mnie usunąć bo chory każde dziecko ma prawo żyć  dziecko nie jest winne tego !!! Czy gwałtu czy innego ,przy zagrożeniu życia Matki to Lekarze sami podejmują decyzje bo to jest konieczność ale tak to nie !!!!

to zależy hm hm hm, ale to już wypisał Banned Trollen :p

https://steamcommunity.com/id/rejeshi/

a person or thing that can no longer hope to succeed or be changed for the better.

per aspera ad astra

Jestem za Aborcją gdyż ponieważ jeżeli dajmy jest sytuacja ze wiesz ze dziecko będzie tak zwaną „roślinką” to jeżeli umrzesz nie ma nikogo a w tych różnych ośrodkach roi się od potworów mało się o tym słyszy? Dla mnie każdy powinien mieć prawo głosu i tyle 

• Lubię to! 1

Wsm to raczej przeciw, ponieważ każdy zasługuje na życie no ale wsm jak matka dziecka nie chce to po co ma po urodzeniu go oddać komuś albo go nie kochać? Świat jest piękny ale ludzie to ku...

• Lubię to! 1

Każde dziecko powinno mieć prawo do życia ta?? Może mi to do niczego nie jest potrzebne, ale popieram to żeby aborcja była legalna bez względu na okoliczności, do 12 tygodnia życia "pasożyta" - dzieckiem tego jeszcze nie można nazwać więc jeżeli ktoś chce się pozbyć, to czemu nie;d niema czego żałować... Jest unerwione tyle co kijanka. Dalej to już inna sprawa, zależy od okoliczności. Prawdopodobieństwo kalectwa/śmierci matki lub dziecka, gwałt, i w sumie nie wiem co tam jeszcze - czemu nie?? A jeżeli zabraniasz - To może zajmij się takim niepełnosprawnym dzieckiem?? Po za tym używać mózgu - nie dupcyć się po domówkach bez zabezpieczenia jedna z drugim ;> 

To fajny obrazek tak wgl 

dbwYLWC.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.