Łukasz Postów: 1,1 tys. Reputacja: 774 Grupa: Donator Czas: 17d 23g 22m 49s Opublikowano 23 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Popierasz aborcje czy jednak jesteś przeciw? Uzasadnij swoją odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLADE. Postów: 100 Reputacja: 123 Grupa: Użytkownik Czas: 10g 41m 14s Opublikowano 23 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Przeciw XD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HIV PozitivE Postów: 40 Reputacja: 18 Grupa: Użytkownik Czas: 8g 27m 25s Opublikowano 23 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Co to za pytanie ??? Oczywiście że przeciw 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XDelphi Postów: 421 Reputacja: 292 Grupa: Użytkownik Czas: 19d 15g 45m 23s Opublikowano 23 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Zależy od okoliczności.. Jeśli ciąża jest wynikiem gwałtu, życie kobiety jest zagrożone przez ciążę, czy dziecko może urodzić się chore - jak najbardziej popieram. Jeśli zaś ciąża byłaby wynikiem braku zabezpieczenia i głupoty ludzkiej - nie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sova Postów: 1,3 tys. Reputacja: 783 Grupa: Zbanowany Czas: 41d 13g 32m 46s Opublikowano 23 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Przeciw - chore to też ma prawo do życia czy moja Mama miała mnie usunąć bo chory każde dziecko ma prawo żyć dziecko nie jest winne tego !!! Czy gwałtu czy innego ,przy zagrożeniu życia Matki to Lekarze sami podejmują decyzje bo to jest konieczność ale tak to nie !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DestruktoR Postów: 5 tys. Reputacja: 4,9 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 27d 15g 6m 31s Opublikowano 23 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Przeciw... A czemu to nie będę się powtarzał, bo @Pietrek90 dobrze zapisał. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zobrowka biała Postów: 29 Reputacja: 27 Grupa: Użytkownik Czas: 11g 29m 27s Opublikowano 23 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Przeciw. Każde dziecko ma prawo żyć ,czy chore czy nie matka powinna spróbować. Lecz gdy matka jest zagrożona poprzez ciąże myśle , ze to już jej decyzja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Los Kos Postów: 7,1 tys. Reputacja: 5,3 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 45d 17g 34m 56s Opublikowano 23 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 to zależy hm hm hm, ale to już wypisał Banned Trollen :p https://steamcommunity.com/id/rejeshi/ a person or thing that can no longer hope to succeed or be changed for the better. per aspera ad astra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaudia*-* Postów: 114 Reputacja: 72 Grupa: Dziewczyna Czas: 1d 3g 55m 12s Opublikowano 23 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Jestem za Aborcją gdyż ponieważ jeżeli dajmy jest sytuacja ze wiesz ze dziecko będzie tak zwaną „roślinką” to jeżeli umrzesz nie ma nikogo a w tych różnych ośrodkach roi się od potworów mało się o tym słyszy? Dla mnie każdy powinien mieć prawo głosu i tyle 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herbert Postów: 43 Reputacja: 38 Grupa: Użytkownik Czas: 4g 1m 25s Opublikowano 23 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Wsm to raczej przeciw, ponieważ każdy zasługuje na życie no ale wsm jak matka dziecka nie chce to po co ma po urodzeniu go oddać komuś albo go nie kochać? Świat jest piękny ale ludzie to ku... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyskaty Postów: 765 Reputacja: 586 Grupa: Zbanowany Czas: 1d 22g 21m 28s Opublikowano 23 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Każde dziecko powinno mieć prawo do życia ta?? Może mi to do niczego nie jest potrzebne, ale popieram to żeby aborcja była legalna bez względu na okoliczności, do 12 tygodnia życia "pasożyta" - dzieckiem tego jeszcze nie można nazwać więc jeżeli ktoś chce się pozbyć, to czemu nie;d niema czego żałować... Jest unerwione tyle co kijanka. Dalej to już inna sprawa, zależy od okoliczności. Prawdopodobieństwo kalectwa/śmierci matki lub dziecka, gwałt, i w sumie nie wiem co tam jeszcze - czemu nie?? A jeżeli zabraniasz - To może zajmij się takim niepełnosprawnym dzieckiem?? Po za tym używać mózgu - nie dupcyć się po domówkach bez zabezpieczenia jedna z drugim ;> To fajny obrazek tak wgl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi