Właściciel Malinaa. Postów: 17,9 tys. Reputacja: 15,8 tys. Grupa: Właściciel Inne: Dziewczyna Czas: 344d 12g 9m 8s Opublikowano 28 Lipca 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 Uważasz, że płacz jest oznaką słabości czy siły? Uzasadnij swoją odpowiedź. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sova Postów: 1,3 tys. Reputacja: 783 Grupa: Zbanowany Czas: 41d 13g 32m 46s Opublikowano 28 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 Płacz jest cechą człowieka której nie jest czym złe bo można płakać ze szczęścia lub smutnej wiadomości każdy człowiek ma swoje słabości dla których wpływu nie mamy , siła jest że by walczyć 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Los Kos Postów: 7,1 tys. Reputacja: 5,3 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 45d 17g 34m 43s Opublikowano 28 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 no jak ktos ryczy to slabiak dlatego baby czesto rycza bo slabe sa conie? no a ja nie rycze chyba ze ogladam shigatsu wa kimi no uso dlatego ja slabiak nie jestem ale chyba ze ktos umie na sile ryczec w sensie ze tak powiesz mu rycz i on placze conie i wtedy jak on ryczy to on dobry jest i silny ja tak nie umiem ale no 2 1 https://steamcommunity.com/id/rejeshi/ a person or thing that can no longer hope to succeed or be changed for the better. per aspera ad astra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DestruktoR Postów: 5 tys. Reputacja: 4,9 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 27d 15g 6m 31s Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Płacz jest oznaką słabości. Uzasadnienie: brak bo mi sie nie chce pisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zobrowka biała Postów: 29 Reputacja: 27 Grupa: Użytkownik Czas: 11g 29m 27s Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Płacz jest normalna cecha u człowieka , niektórzy płaczą i jest to oznaka słabości inni lecz siły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLADE. Postów: 100 Reputacja: 123 Grupa: Użytkownik Czas: 10g 41m 14s Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Nie ma człowieka który nigdy w życiu się nie rozpłakał z jakiegoś powodu nawet TWARDY się rozpłacze. I nie pier***cie że to słabość. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyskaty Postów: 765 Reputacja: 586 Grupa: Zbanowany Czas: 1d 22g 21m 28s Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 W każdym coś innego może wywołać łzy... Na przykład kiedyś płakałem jak oglądałem króla lwa i skaza zabił Mufasę, a dzisiaj pogrzeb kogoś tam z rodziny mną mnie wzrusza. Nie że dziecko... bo nie tak dawno przy pewnej chińskiej bajeczce też mi się łezka zakręciła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi