Skocz do zawartości

#644 Pytanie na dziś

Malinaa.

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel

i5bHxt6.png

Uważasz, że płacz jest oznaką słabości czy siły? Uzasadnij swoją odpowiedź. 

• Lubię to! 1

sygna-malina.png

qlU3lUK.gif

Płacz jest cechą człowieka której nie jest czym złe bo można płakać ze szczęścia lub smutnej wiadomości każdy człowiek ma swoje słabości dla których wpływu nie mamy , siła jest że by walczyć 😉

no jak ktos ryczy to slabiak dlatego baby czesto rycza bo slabe sa conie? no a ja nie rycze chyba ze ogladam shigatsu wa kimi no uso dlatego ja slabiak nie jestem ale chyba ze ktos umie na sile ryczec w sensie ze tak powiesz mu rycz i on placze conie i wtedy jak on ryczy to on dobry jest i silny ja tak nie umiem ale no

• WTF? 2
  • WOW! 1

https://steamcommunity.com/id/rejeshi/

a person or thing that can no longer hope to succeed or be changed for the better.

per aspera ad astra

Nie ma człowieka który nigdy w życiu się nie rozpłakał z jakiegoś powodu nawet TWARDY się rozpłacze. I nie pier***cie że to słabość.

• Lubię to! 1
  • WTF? 1

W każdym coś innego może wywołać łzy... Na przykład kiedyś płakałem jak oglądałem króla lwa i skaza zabił Mufasę, a dzisiaj pogrzeb kogoś tam z rodziny mną mnie wzrusza. Nie że dziecko... bo nie tak dawno przy pewnej chińskiej bajeczce też mi się łezka zakręciła.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.