tomas Postów: 0 Reputacja: 1 Grupa: Świeżak Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 To jest żart Kicked by Console: Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsol Ban za cheaty, bez ss itd, strzeliłem 4 bańki, dzisiaj forma życia, a wasz adminek mi wlepil bana,nawet nie wiem jaki nick bo mi sie nie wyswietla,pondro... sprwadzcie hltv nawet, godzina 22;40 nick tomas rozpi3rdol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vequu Postów: 921 Reputacja: 1,1 tys. Grupa: Donator Inne: Użytkownik Czas: 11d 22g 42m 4s Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zastosuj się do wzoru. Brak zainteresowania=brak ub. #Zamek "Tato ja wyjdę na ludzi, pokaże tylko, że można muzycznie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vequu Postów: 921 Reputacja: 1,1 tys. Grupa: Donator Inne: Użytkownik Czas: 11d 22g 42m 4s Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 *** WIADOMOŚĆ WYGENEROWANA AUTOMATYCZNIE *** Ten temat został zamknięty przez moderatora. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Z poważaniem,Administracja CS-Maliver.PL "Tato ja wyjdę na ludzi, pokaże tylko, że można muzycznie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi