El Chapo Postów: 1,2 tys. Reputacja: 1,1 tys. Grupa: Zasłużony Inne: Użytkownik Czas: 6d 17g 30m 53s Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 W jakiej bajce byś chciał/a zagrać i czy ta postać była by po stronie dobra czy zła oraz dlaczego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Los Kos Postów: 7,1 tys. Reputacja: 5,3 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 45d 17g 35m 6s Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Pora Na Przygodę / Zła / Bo jestem zły https://steamcommunity.com/id/rejeshi/ a person or thing that can no longer hope to succeed or be changed for the better. per aspera ad astra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DestruktoR Postów: 5 tys. Reputacja: 4,9 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 27d 15g 6m 31s Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Zawsze jak byłem mały chciałem wystąpić w bajce Fineasz i Ferb, oczywiście po dobrej stronie. Dlaczego akurat w tej bajce i po stronie dobra? Bo to była moja ulubiona bajka, zawsze chciałem poznać tych bohaterów, a chciałem być dobry, bo dobro zawsze wygrywało :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi