Skocz do zawartości

[Podanie] Opiekun Serwera

Kilaro00

Rekomendowane odpowiedzi

Obowiązki Opiekuna Serwera:

Podejmowanie decyzji w sprawach związanych z kształtowaniem wizerunku serwera.

Nadzór nad adminami serwera, tj. sprawdzanie czy wykonują swoje obowiązki. 

Akceptowanie kandydatów na Adminów swojego serwera.

Rozwiązywanie konfliktów i sporów na poziomie Admin - Admin, Admin - Gracz.

♣ Rozpatrywanie skarg na graczy i adminów.

Podejmowanie ostatecznej decyzji w sprawie odbanowania gracza na serwerze.

Wzór:

Imię: Mateusz

Nick: Kilaro00

Link do banid: https://banid.pl/kto?to=0:1:80890913

Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Ponieważ chciałbym wprowadzać szereg zmian na serwerze od kosmetycznych po te związane z optymalizacją serwera 

Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: CS 1.6 Only DD2 

Dlaczego akurat ten serwer?: Ponieważ znam bardzo dobrze się na robieniu paczek do serwerów wyżej wymienionej gry 

Czy byłeś kiedyś opiekunem?: Tak wielokrotnie

Znajomość amxx i panelu (0-10): 9

Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Tak 

Coś o sobie: Jestem doświadczonym technikiem serwerów Counter-Strike 1.6 wielokrotny admin na serwerach Jestem na Scenie Counter-Strike od 2012 roku więc raczej jest doświadczenie....Chociaż możecie mi nie wierzyć bo mnie nie znacie ale jestem bardzo kreatywny co do nowości na serwerze jak i panujących trendów co do modyfikacji serwera jak i round-Soundów 

Pozdrawiam 

Mateusz ;) 

Chcę pokazać swoje umiejętności prezentując wam to w nowej paczce na serwer na zlecenie @Malinaa.

• WTF? 3

Moje to jest takie neutral 

+/- doświadczenie 
- czas na forum i bardzo mało znany przynajmniej dla mnie.
-za krótko by być opiekunem
+ technik
+doświadczenie
+postęp w modzie cs 1.6
+kreatywny
+/- Słabo rozpisane jako podanie o 2 najważniejszą rangę serwera "opiekun" z czym wiąże się wielka odpowiedzialność.
No i tyle z doświadczenia wiem że nie łatwo wskoczyć na stanowisko "OPIEKUNA" wcześnie daj się poznać. 

Nie za ostro dla chłopaka? 
Tak czytam te wasze komentarze to jak byście z taką nienawiścią pisali do niego :/ 

Edytowane przez MrDziadek
  • WTF? 1

Na nie:

Nikt Cię nie zna na forum i na serwerze.

Fajnie ze amx ogarniasz, masz doświadczenie i pomógłbyś finansowo ale jednak jak nikt cie nie zna to nie da się tak zaufać od tak.

Posiedź chwilkę z nami, pograj na serwerze i złóż podanie na admina, a później na opiekuna

• Lubię to! 3

sygna.png

Kim Ty w ogóle jesteś, nie znam Cie. Ledwo pojawiłeś się na forum i pchasz się na opiekuna. Pograj trochę jeszcze, złóż podanie na admina, zobaczą jak ogarniasz i wtedy ewentualnie staraj się o opiekuna. Od złej strony zaczynasz, a to nie jest mile widziane u nas. Oczywiście jestem na NIE.

Pozdrawiam !

• Lubię to! 1
  • Super! 1

bvMDciL.jpg

• 2 tygodnie później...
  • Właściciel

Paczki jeszcze nie otrzymałam, mam nadzieje, że jednak aktywność wzrośnie i wykażesz się na rangę Opiekuna. :) Chwilowo niestety muszę jednak odrzucić, bo za krótko jesteś z Nami. Daj się trochę poznać i daj od siebie próbkę swoich możliwości. ;) 

Podanie Odrzucone.png

sygna-malina.png

qlU3lUK.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.