Skocz do zawartości

Grafik Finally_

Finally_

Rekomendowane odpowiedzi

Konto masz od wczoraj ale grafików brakuje, więc zawsze pomoc się przyda.

Staż jest też na plus no i że masz ps.

Pracę niektóre ładnie, a niektóre gorsze ale zawsze tak jest.

Można dac szanse :)

sygna.png

Ledwo się zarejestrowałeś już składasz podanie:

Mimo że żadnego grafika nie ma i przydałby się ktoś na tę funkcję, to i tak dałbym z tydzień aby sprawdzić twoją aktywność i dopiero wtedy bym zdecydował, czy przyjąć, czy też nie.

Dlatego obecnie jestem na nie.

https://steamcommunity.com/id/rejeshi/

a person or thing that can no longer hope to succeed or be changed for the better.

per aspera ad astra

Ja też jestem na nie 

- Rejestracja wczoraj 

- nikt nie zna ciebie daj się poznać 

- Brak aktywności od rejestracji życie forum 

Popraw to i na chwile obecna jestem na   Nie  ( próba tydzień) po przemyślenia dajcie mu tego grafika ale nie jestem przekonany na 100 % zawsze można zabrać 

Jak na 2 lata stażu to jakieś mierne te prace to po pierwsze. Po drugie nikt cie nie zna na tym forum chyba, że są jakieś wyjątki ale chodzi o ogół. Jak chcesz kolorku za zerowe zaangażowanie się to zrób se forum na cba czy coś i będziesz miał. 

Jestem na nje. 

• Lubię to! 4

Racja, jak na 2 lata to słabo. Po za tym... Fakt - Czasami wystarczy tekst na jakimś tle, jeżeli ktoś lubi prostotę... ale żeby to jeszcze jakoś wyglądało, i żeby zdecydowana większość prac taka nie była. Ja też jak zaczynałem z grafiką, często to robiłem... jak ZACZYNAŁEM... Do tego starałem się żeby to zdecydowanie lepiej wyglądało :broken_heart_128:

https://imgur.com/a/G9ouion

• Lubię to! 2

Może być.
Grafiki bardziej takie kopiuj wklej. Tylko napisy twoje a i tak jak na te 2 lata troszkę jeszcze ci wprawy brakuje. Ale nie jest źle polecam oglądać filmy na yt jak zrobić np gładkie przejście gradientów, napis z neonem i czcionką twardą oraz pogrubienie. 
Tak samo jak zrobić smog czy też lekkie przyciemnienie fajne efekty łatwy sposób ale grafika lepiej wychodzi.

Moje takie +/- może być mogę ci tutaj pokazać swoją grafikę jak zrobiłem w GIMP .

Grafika małą bo to miniaturka na YT.

hqdefault.jpg?sqp=-oaymwEZCPYBEIoBSFXyq4
hqdefault.jpg?sqp=-oaymwEZCPYBEIoBSFXyq4

• Właściciel

Grafiki zostały skopiowane od innej osoby, co chyba najlepiej wyjaśnia to, że podanie odrzucam już pomijając fakt założenia co dopiero konta i słabych prac. ;) 

Podanie Odrzucone.png

• Lubię to! 2

sygna-malina.png

qlU3lUK.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.