dudekm Postów: 1 Reputacja: 6 Grupa: Użytkownik Czas: 21m 55s Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Witam serdecznie użytkowników forum. Chcę zaprezentować Wam projekt, nad którym ostatnio pracowałem. To aplikacja, która wyświetla listę serwerów wraz z szczegółowymi informacjami. Co potrafi aplikacja? dodawanie serwerów różnych gier np. CS GO, CS 1.6, Minecraft, Rust automatycznie pobieranie danych na temat serwera aktualizacja co kilka minut prezentacja listy serwerów wyświetlanie szczegółów nt. serwera zarządzanie dodanym serwerem Co należy zrobić? założyć konto dodać serwer To wszystko! 🙂 Jakie dalsze plany? Przewiduję kolejne usprawnienia, które wspomogą promocję Twoich serwerów. Jeśli masz sugestie dotyczące tego co można dodać, poprawić albo chcesz dołączyć do projektu - pisz śmiało na [email protected] Adres: lista serwerów CS GO emecz.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudekm Postów: 1 Reputacja: 6 Grupa: Użytkownik Czas: 21m 55s Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Cześć! Na szybko co zostało dodane, zmienione: - zostało przyśpieszone pobieranie informacji o serwerach - dodano button do połączenia z wybranym serwerem - dodano ikonę gry przy liście gier 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudekm Postów: 1 Reputacja: 6 Grupa: Użytkownik Czas: 21m 55s Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Witam! Dzisiaj rano był deploy. Dodałem: możliwość głosowania na serwey (raz na dobę) promowanie serwerów z którymi współpracuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi