Skocz do zawartości

Skarga

Sova

Rekomendowane odpowiedzi

Twój Nick:Pietrek90

Nick Użytkownika: @Destruktor

Powód Skargi: cały czas prowokuje do spin na czat wszystko robil że bym odszedł  z forum  dowody Sb jak napisałem że odpoczynek to napisał w końcu te wszystkie afery były specjalnie przyznał się wszystko zrobił że by tak było specjalnie napisałem tak że odpoczynek sam popełnił błąd 

Dowody:sb nic nie dodaję szkoda ze administracja tego nie widziała wierzyć 16 latkowi zamiast innym  ksiezniczka jacus @Bartłomiej. Wkoncu yen dzień nadszedł XD tak napisał ubt 
  • WTF? 2
  • WOW! 1

Przepraszam bardzo... Napisałem do Bartka i Jacusia xD "Wkoncu" i "Wkoncu ten dzień nadszedł". I to tyle napisałem jeśli chodzi o ciebie. Nigdzie nie jest napisane, że wszystkie spiny robiłem specjalnie tylko to akurat sobie dodałeś ;) Więc nie pisz jakiś bzdur. Wszystko jest na sb. Edytowalem tylko jedną wiadomość: z xx na xd, reszty nie ruszałem. 

Ostatnio pisałeś, że nie można do mnie nic napisać, bo od razu robię spine, a ssm taki jesteś. Nie masz trochę humoru i dystansu do siebie no to sorry

Nie dogadujemy się i się nie lubimy. Ja tam tego nie będę ukrywał. Zablokuj mnie na wsztstko tak jak ja Ciebie i już po sprawie.

• Lubię to! 2
  • Super! 1

sygna.png

Tak tylko napisałem i ty napisałeś bo w końcu i nie kłam bo teraz kłamiesz osoba inna na pw zapraszała mnie na forum  inne tak samo jak ty nadszedł w końcu że ja odpoczynek i skarga jest słuszna  w moją stronę cały czas pisałeś po mimo ja nie pisałem do Ciebie  A ty z osobami innymi o mnie pisałeś nie musiałeś do mnie pisać wiem i tak o mnie piszesz  nie mow mi co mam robic bo wlasnie chcesz ze by o tym nie pisać bo nie chcesz stracić stanowiska nie kłam tu  miej honor się przyznać do błędu i nie wmawiaj że  Cię nie lubię bo nawet ci tego nie napisałem A jak tak myślisz to twój problem ja na pw starałem się dogadać ale nie umiesz ale nie kłam i nie w wmawiaj mi moje myślenie kogo lubię  czy nie . Ty do mnie nie piszesz owszem ale o mnie i osobom piszesz co ja pisałem do osoby na pw Smilee i to nie powinno interesować był świadkiem @Who Cares? napisał do smillee po to jest pw że by nie pisać na sb że by wszyscy czytali o czym piszę na pw A ty dalej swoje butowałeś osobę że by zemną nie pisał i ty nie prowokujesz .

Smilee bo tobie sie nie oplaca xD co pietrek pisze? 

kolejne prowokacja od @Smilee Potrafię się dogadać i kontaktową , patrzę na charakter i jaka osoba jest 😛😉, pracuję, i podróże po świecie." xD widać potrafi sie dogadac i te skargi bo nie daje sobie rady , Po co ty człowieku na sb komentujesz głupio czy moje wypowiedzi bo jak macie paczkę to ja wam nie przemowie  do mózgów waszych to dlatego skarga i sam prowokujesz na sb pisząc o mnie  !!!! 

• WTF? 2

Powiem wam tak, moim zdaniem to jest dziecinada jak wy we dwoje się zachowujecie, od paru dni się kłócicie o jakieś głupie pisanie czy ktoś kogo lubi czy nie, lub kłamiecie się obgadujecie nawzajem. Z tego co przeczytałem to wy oboje się nie lubicie, nie każdy człowiek może lubić drugiego ale sami siebie nawzajem, się nakręcacie, ten tego a ten tego.
Nie ma powodu do skargi skarga jest nie słuszna, takie sprawy lepiej rozwiązać polubownie na pw, jeżeli to nie wychodzi omijajcie się jak woda skałę i po problemie, admnistracja i tak ma za dużo roboty niż uganianie się za bezsensownymi postami lub skargami.
Sami musicie rozwiązać to między sobą, tylko nie obgadujcie się i nie ma dowodów na to żadnych ss ani nic więc tak trochę trudno jest wierzyć słowo przeciwko słowu hmm?

Skarga moim zdaniem nie słuszna, ale nie jestem administratorem to tylko moja własna opinia.
Co do waszego zachowania, poprawcie się na wzajem i niech każdy z was patrzy na siebie bo zawsze łatwiej jest obgadywać kogoś innego i na niego zwalać winę. 

Piotruś jest opcja edytuj takie btw.
A po drugie widzę co się dzieje, bo co wbije na forum to ty albo Destruktor nawijacie do siebie co chwile, czytając to czytając to się trochę męczące robi. Fakt faktem nie znam cię i nie bronie tutaj nikogo, ja daje tylko własną opinie.

I co tym niby wnosisz?? To była rozmowa jakieś 30 minut temu.

Spamienie postami Piotrek90 :/ Coś czuję że będą warny.
@Widmo No ja wątpię w to co napisałeś ale mniejsza używaj tylko edytuj posta bo tylko sobie posty nabijasz chłopie :/.
Co do tego że ich prowokuje? Gdybym ich chciał sprowokować zachowywał bym się jak dzieciak więc daj sobie na luz chociaż ty kolego.

Edytowane przez MrDziadek

Ale nie nie na ciebie skarga nie wypowiadaj się bo ciebie nie bylo !! Ze bronisz swojego kolegę czy nie wiem jakie masz relacje to nie interesuje mnie ale nie znając mnie fałszywie oceniasz i bardziej spiny prowokujesz ss masz sam sb archiwum więc dowody są tel mi jest ciężko robić ja go omijam ale sam prosi  się o spiny administracja powinna wiedzieć i jak masz tak pisać to nie pisz  , 

• co wbije na forum afera piotrusia i twoja... zenada to juz sie nudne robi ziomek
  • dgxfg.thumb.jpg.d7284eec3eb062a99425be09
     ksiaze bartusDzisiaj 10:21
    lubie takie akcje :3 xD
  • lolyou.thumb.png.9d2521398e37d493b72cfaf
     ksiezniczka jacusDzisiaj 10:22
    @MrDziadek gdzie w zs mieszkasz
  • MrDziadek.thumb.jpg.26c92a6d164b1261e9ca
     MrDziadek Only MirageDzisiaj 10:22
    Nie daleko goleniowa i stargardu
  • GCu4BHl.thumb.gif.2c65b89bd82a41676af20b
     DestruktorDzisiaj 10:24
    @MrDziadek @MrDziadek napisalbym coś ale juz sie wytrzymam zeby to się skończyło. Wy się oboje na sb piszecie to jeden drógiego nakrecacie że zablokował mnie to widzę co piszecie o mnie na sb 
  • Super! 1

Jest coś takiego jak regulamin shoutboxa... Do was pasują punkty 3, 4, 7 i 8 (to bardziej do Pjotera xd). Jasno jest napisane że jeżeli regulamin jest łamany to leci warn/ban... Zamiast pisać co chwilę skargi, napisz jeden lub drugi do osoby odpowiedzialnej za porządek na czacie żeby zweryfikowała czy regulamin jest łamany w danym momencie czy nie, jeżeli jest - warn/ban... 10 warnów - ban. Regulamin nie polega na subiektywnej ocenie, to że czujesz się obrażony nie znaczy że ktoś musi za to odpowiadać, bo inną osobę to samo może rozbawić... To się nazywa wolność słowa. Każdy użytkownik powinien być tak samo traktowany. "Nieznajomość regulaminu nie zwalnia Cię z jego przestrzegania... "

• Lubię to! 2
  • Super! 1

Ale to nie na mnie skarga i za prowokowanie na sb to jasno jest on mnie A nie ja jego !!!i już kończę bo nie ma sensu czekam na @Malinaa. lub innych z Administracji , dlatego piszę skargę że by sprawę wyjaśnić 

11 godzin temu, MrDziadek napisał:

Powiem wam tak, moim zdaniem to jest dziecinada jak wy we dwoje się zachowujecie, od paru dni się kłócicie o jakieś głupie pisanie czy ktoś kogo lubi czy nie, lub kłamiecie się obgadujecie nawzajem. Z tego co przeczytałem to wy oboje się nie lubicie, nie każdy człowiek może lubić drugiego ale sami siebie nawzajem, się nakręcacie, ten tego a ten tego.
Nie ma powodu do skargi skarga jest nie słuszna, takie sprawy lepiej rozwiązać polubownie na pw, jeżeli to nie wychodzi omijajcie się jak woda skałę i po problemie, admnistracja i tak ma za dużo roboty niż uganianie się za bezsensownymi postami lub skargami.
Sami musicie rozwiązać to między sobą, tylko nie obgadujcie się i nie ma dowodów na to żadnych ss ani nic więc tak trochę trudno jest wierzyć słowo przeciwko słowu hmm?

Skarga moim zdaniem nie słuszna, ale nie jestem administratorem to tylko moja własna opinia.
Co do waszego zachowania, poprawcie się na wzajem i niech każdy z was patrzy na siebie bo zawsze łatwiej jest obgadywać kogoś innego i na niego zwalać winę. 

Piotruś jest opcja edytuj takie btw.
A po drugie widzę co się dzieje, bo co wbije na forum to ty albo Destruktor nawijacie do siebie co chwile, czytając to czytając to się trochę męczące robi. Fakt faktem nie znam cię i nie bronie tutaj nikogo, ja daje tylko własną opinie.

I co tym niby wnosisz?? To była rozmowa jakieś 30 minut temu.

Spamienie postami Piotrek90 :/ Coś czuję że będą warny

Warna to ty powinnes dostać bo wypowiadasz się nie potrzebnie robisz właśnie prowokację swoimi komentarzami  nie jesteś od tego że byś mnie po uczał !!!!!

• Haha 1

A więc tak skarga nie jest do końca słuszna bo tak naprawdę Ciebie nie obrażają a raczej się czasami śmieją ale też w większości bierzesz za dużo do siebie co widać.Wcześniej miałeś jakąś spine z Destruktorem a po chwili już było okej teraz coś powiedział do kogoś i dalej masz problem okej rozumiem może Cię to urażać ale wystarczy użyć opcji do zablokowania użytkownika a jeśli nie to powiedzieć komuś z administracji aby to załatwił lub porozmawiał i tą lub kilkoma osobami.Dowody są trochę bez sensu bo napisałeś sb i dlaczego ktoś wierzy jemu a nie Tobie.To teraz ma oznaczać,że Tobie trzeba zawsze wierzyć?No nie do końca  bo tak naprawdę nikt tutaj nie jest bez winy ale mimo wszystko tylko ty próbujesz to odwrócić co Ci średnio wychodzi bo dowody są na was obu,już wcześniej dostaliście obaj warny za to.Jak dla mnie powinieneś trochę mieć więcej dystansu bo to jest internet tutaj każdy myśli,że może powiedzieć co chce,więc na moje nie powinieneś trochę wyluzować jeśli Ci przeszkadza to zablokuj a jeśli dalej nic to napisz do administracji aby z tą osobą porozmawiała.To w sumie tyle zamykam. 

skarga odrzucona.jpg

• Lubię to! 1
  • Hajs się zgadza! 1
  • Super! 1

CVoAkJN.png.8ea66ae17fda3509d4eb98939af4b556.pngBez nazwy-4.jpg

hej ho.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.