KYKSON Postów: 13 Reputacja: 9 Grupa: Użytkownik Czas: 2g 52m 58s Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 mój nick: KYKSON STEAM ID: STEAM_1:1:92355714 serwer: only mirage/dust 2 data banu: za chuj nie wiem dzisiaj się dowiedziłem że mam bana opis sytuacji: No kurwa nie jak to się stało chce wbić dzisiaj na serwer ale wypierdale mnie z tego serwera i pisze że mam bana. Jesteście skurwielami. Nawet nie napisaliście dlaczego mam bana. Odpiszcie kurwy. I kurwa szybko mnie odbanujcie bo jesteście zjebani że dostaje bana za nic. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ten Zły Postów: 1,6 tys. Reputacja: 1,6 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 6d 6g 19m 2s Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Wiem, że post zbędny i nic nie wnosi do sprawy, ale na przyszłość hamuj się ze słownictwem. Nie jesteś u siebie na podwórku. @KYKSON używaj opcji "edytuj" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KYKSON Postów: 13 Reputacja: 9 Grupa: Użytkownik Czas: 2g 52m 58s Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 co za kurwy z was 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KYKSON Postów: 13 Reputacja: 9 Grupa: Użytkownik Czas: 2g 52m 58s Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 ban za nic zajebiście 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KYKSON Postów: 13 Reputacja: 9 Grupa: Użytkownik Czas: 2g 52m 58s Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 przynajmniej napiszcie za co dostałem bana 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrDziadek Postów: 37 Reputacja: 37 Grupa: Użytkownik Czas: 9g 13m 33s Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Kolego pierw słowa. A druga sytuacja jak to możliwe że dostałeś bana gdy mnie nawet na serwerze nie było? Wbiłem tylko 1 raz bo mi ludzie pisali że ziomek o nicku "bhop" lata na cheatach wbiłem dosłownie na 1 minute zbanowałem go po czym wyszedłem. Jeżeli byłeś czysty to złóż podanie o ub i tyle i czekaj aż "UB TEAM" cię odbanują. To wszystko z mojej strony. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Malinaa. Postów: 17,9 tys. Reputacja: 15,8 tys. Grupa: Właściciel Inne: Dziewczyna Czas: 345d 14g 15m 17s Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Teraz za kulturę nie dostaniesz unbana. A wcześniej miałeś z automatu za duplikat konta, czyli ktoś z takim samym IP lub steamid również dostał bana dlatego serwer Ciebie też wyrzuca. 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi