najslabszy` Postów: 1 Reputacja: 4 Grupa: Świeżak Czas: 25m 49s Opublikowano 4 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 (edytowane) Twój nick: najslabszy` Steam id lub IP: STEAM_0:1:53025143 Serwer: odd2 Data bana: teraz Wycinek z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zbanowany przez Admina: Chaos` [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-maliver.pl [AMXBans] Powod: 'Czitowanie' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:53025143' [AMXBans] Twoje IP: [AMXBans] =============================================== Screeny, lub demko (spakowane w paczkę .rar i wrzucone na hosting): brak, admin o nicku chaos nie ogarnia swojego zadania (dopiero co otrzymal adma na okres probny), dostalem bana z pelna premedytacja od niego... polecam bardziej weryfikowac komu dajecie admina i nie wrzucac byle dziecku flag (i to jeszcze nonsteamowi) Edytowane 4 Września 2019 przez najslabszy` Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos` Postów: 49 Reputacja: 37 Grupa: Użytkownik Czas: 10g 12m 52s Opublikowano 4 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 (edytowane) Człowieku sam zawołałeś tego Sadboia na czitach ! :) Jeszcze się do tego przyznałeś że twój kumpel wbił i ciebie zabił przez przypadek, są ludzie na dowód :) Szkodaaaa gadac ! :) Nudzi wam się w nocy, że to robicie? Poza tym to wy jesteście dzieciakami robiąc taki gnój, zamiast jak się nudzi to iść spokojnie spać :) Od mnie tyle elo! <3 Debilizm aż mi się odechciewa tego Admina przez takich ludzi jak ty i tamten pies którego też zbanowałem dziś :) Edytowane 4 Września 2019 przez Chaos` 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najslabszy` Postów: 1 Reputacja: 4 Grupa: Świeżak Czas: 25m 49s Opublikowano 4 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 (edytowane) inteligencja nie grzeszysz, slownik jest Ci obcy i nawet ironii nie potrafisz rozpoznac... dorosnij i kup legit gierke Edytowane 4 Września 2019 przez najslabszy` Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos` Postów: 49 Reputacja: 37 Grupa: Użytkownik Czas: 10g 12m 52s Opublikowano 4 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 Mordo na milion procent się Ciebie posłucham rozpatrzą to jutro. Elo z tobą nie mam o czym rozmawiać :V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najslabszy` Postów: 1 Reputacja: 4 Grupa: Świeżak Czas: 25m 49s Opublikowano 5 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 (edytowane) 1 godzinę temu, Chaos` napisał: Mordo na milion procent się Ciebie posłucham rozpatrzą to jutro. Elo z tobą nie mam o czym rozmawiać :V Dałeś mi bana, więc są dwa wyjścia: 1. Przepraszasz i prosisz o UB dla mnie. 2. Rozpisujesz demko z tymi "cheatami" (jeśli wgl potrafisz). PS. Poproszę o dowód zaproszenia niejakiego sadboia na serwer. Edytowane 5 Września 2019 przez najslabszy` Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos` Postów: 49 Reputacja: 37 Grupa: Użytkownik Czas: 10g 12m 52s Opublikowano 5 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Żenada :) Bronisz się już wszystkim :V Prawda jest taka i osoby które były na serwie są całymi dniami zobaczysz że potwierdzą co powiedziałeś :) Po za tym po ci Ub ! :V Jak ty jesteś kolegą sadboia więc i tak wbijesz bez tego <3 Myślisz że nikt nie wie o co chodzi z wami? że chcecie to sieć zniszczyć ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DestruktoR Postów: 5 tys. Reputacja: 4,9 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 27d 15g 6m 31s Opublikowano 5 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Nie kłócić się! @Chaos` masz 24h na rozpiske demka i tyle. @najslabszy` A ty czekasz na rozpiske demka i nie masz go pospieszać. Chcecie się kłócić to na pw. Narazie nie piszcie tu żadnych postów bo robicie tylko spam. 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrDziadek Postów: 37 Reputacja: 37 Grupa: Użytkownik Czas: 9g 13m 33s Opublikowano 5 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Czytam to i nie dowierzam. Wiem że, to nie mój dział i w ogóle ale jako "Admin" powinieneś chłopie nie dać się sprowokować hmmm. Druga sprawa jest taka, że jeżeli gracz ma cheaty to go sprawdź i zbanuj słowo przeciwko słowu się nie liczy bez dowodów. Co do spamu i tego jaki tutaj burdel za przeproszeniem robicie powinniście obaj ponieść tego konsekwencje nie po to jest regulamin na forum. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najslabszy` Postów: 1 Reputacja: 4 Grupa: Świeżak Czas: 25m 49s Opublikowano 6 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 12 godzin temu, Destruktor napisał: Nie kłócić się! @Chaos` masz 24h na rozpiske demka i tyle. @najslabszy` A ty czekasz na rozpiske demka i nie masz go pospieszać. Chcecie się kłócić to na pw. Narazie nie piszcie tu żadnych postów bo robicie tylko spam. Nawet pośpieszanie niewiele dało jak widać. 24h minęły, więc czekam na UB, a admin z okresem próbnym i takim podejściem to już wasze zmartwienie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DestruktoR Postów: 5 tys. Reputacja: 4,9 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 27d 15g 6m 31s Opublikowano 6 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi