Fafitos Postów: 1,5 tys. Reputacja: 1,6 tys. Grupa: Zbanowany Opublikowano 8 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 Typ pracy: Avatar Napis: Faphitos Wymiary: 200x200 Tematyka: Logo PS4 Kolorystyka: czerń bądź błękit Dodatkowe informacje: oczekuje czegoś na prawdę konkretnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Los Kos Postów: 7,1 tys. Reputacja: 5,3 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 45d 17g 34m 56s Opublikowano 9 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 Kompletnie nie wiem jaką pracę dokładniej chcesz, dlatego zrobiłem na razie takie coś. Jeśli kompletnie nie jest to tym, co chciałeś, to prosiłbym o jakieś konkretniejsze informacje odnośnie pracy. 1 https://steamcommunity.com/id/rejeshi/ a person or thing that can no longer hope to succeed or be changed for the better. per aspera ad astra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fafitos Postów: 1,5 tys. Reputacja: 1,6 tys. Grupa: Zbanowany Opublikowano 10 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Czcionka cholernie mi tu siada, jednak wolałbym aby logo było w oryginalnej formie. ^^^mała podpowiedź^^^ Upload Click Czcionka idealnie siada, przypuszczam po literze S. Jeżeli masz jakąś tego typy podobne czcionki to możesz zaprezentować. W grę wchodzi również przeźroczyste tło - wcześniej o tym zapomniałem. (proszę o dwie formy pracy: czarne tło - patrz wyżej) Mój nick w kolorze oczywiście loga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Los Kos Postów: 7,1 tys. Reputacja: 5,3 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 45d 17g 34m 56s Opublikowano 11 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Dalej nie ogarnąłem o co Ci dokładnie chodzi, zrozumiałem jedynie, że podoba Ci się czcionka. No ok. Więc jak zwykle zrobię parę prac i no ten teges, może coś styknie. Jeśli dalej nic, to wskaż mi która praca jest najbliżej twojego ideału i będę się na niej "wzorował", że tak to ujmę. Dnia 10.09.2019 o 10:43, Faphitos napisał: aby logo było w oryginalnej formie. w dodatku, to... a nie wiem... xd @Faphitos 2 https://steamcommunity.com/id/rejeshi/ a person or thing that can no longer hope to succeed or be changed for the better. per aspera ad astra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fafitos Postów: 1,5 tys. Reputacja: 1,6 tys. Grupa: Zbanowany Opublikowano 13 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 Dnia 12.09.2019 o 01:07, Bartłomiej. napisał: 1. Jednak potrafisz czytać ze zrozumieniem. Potrzebuje jeszcze w zapisie przezroczystym na fora i uznaje za done. Dzięki za wyrozumiałość. Konkret o to mi wlasnie chodzilo. Wystawie okolo 10 plusow w Twoich postach. Zlecenie uwazam za zrealizowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Los Kos Postów: 7,1 tys. Reputacja: 5,3 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 45d 17g 34m 56s Opublikowano 15 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 1 https://steamcommunity.com/id/rejeshi/ a person or thing that can no longer hope to succeed or be changed for the better. per aspera ad astra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi