Leszy Online Postów: 7,9 tys. Reputacja: 7,4 tys. Grupa: MultiAdmin Inne: Typer VIP Donator Dziadek Mróz Maniak CSM Użytkownik Użytkownik Miesiąca Czas: 61d 21g 20m 41s Opublikowano 11 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Czy masz jakąś ulubioną/najpiękniejszą miejscowość w Polsce? Jak tak, to jaką i dlaczego tak sądzisz? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ten Zły Postów: 1,6 tys. Reputacja: 1,6 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 6d 6g 19m 2s Opublikowano 11 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Obok rynku w moim mieście jest piękne miejsce, gdzie są kaczuszki, jeziorko i ładne widoczki. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Los Kos Postów: 7,1 tys. Reputacja: 5,3 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 45d 17g 35m 2s Opublikowano 11 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Lubin, bo tu mieszkam innych dokładnie nie znam 1 https://steamcommunity.com/id/rejeshi/ a person or thing that can no longer hope to succeed or be changed for the better. per aspera ad astra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ringo Postów: 1,1 tys. Reputacja: 1,1 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 11d 5g 29m 35s Opublikowano 11 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Sosnowiec... oh, wait... to inne państwo XD . . . . . . . . . . . . . . . . A tak serio to nie mam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fafitos Postów: 1,5 tys. Reputacja: 1,6 tys. Grupa: Zbanowany Opublikowano 11 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Pomimo tego, że mieszkam w Opolu i dla mnie to dziura, dla przyjezdnych to piękne miasto. Dodatkowo moim ulubionym jest Szklarska Poręba, odpoczynek, widoki, góry, kocham! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Who Cares? Postów: 2,9 tys. Reputacja: 2,9 tys. Grupa: Donator Inne: Użytkownik Czas: 18d 19g 29m 34s Opublikowano 11 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Bardzo podoba mi się Wrocławski rynek nocą, lubię też góry, a dokładnie Szczyrk i Wisłę że względu na rower. Od gór to i tab bardziej wolę morze ale tam nie mam jakiegoś tak upatrzanego miasta. I tak najlepsze moje okolice! :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi