KAWECKI Postów: 0 Reputacja: 3 Grupa: Świeżak Czas: 6m 1s Opublikowano 15 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 Twój nick:KAWECKI STEAM ID: Serwer:csmaliver mirage/dd2 Data bana:14wrzesnia Opis sytuacji:ogólnie grałem sobie z kolegą na serverze i nagle dostałem bana za nic prosił bym o unbana bo mialem 7 czy tam 8 topkę i szkoda to stracic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAWECKI Postów: 0 Reputacja: 3 Grupa: Świeżak Czas: 6m 1s Opublikowano 15 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 pomoze ktos ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Malinaa. Online Postów: 17,9 tys. Reputacja: 15,8 tys. Grupa: Właściciel Inne: Dziewczyna Czas: 344d 18g 25m 27s Opublikowano 15 Września 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 @Bartłomiej. Czy to nie do Ciebie? A jeżeli nie to sprawdźcie, może graliscie wtedy i to Wasz ban @Tysiek @El Chapo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Los Kos Online Postów: 7,1 tys. Reputacja: 5,3 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 45d 17g 35m 2s Opublikowano 15 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=10430&download=auto0-20190914-181335-781447745-de_dust2-CS-MALIVER.PL__PL__128TR______MIRAGE_DD2______SKINS__KNIFE__GLOVES__RANKS_-1917.zip 50:00 - nie wiem skąd wiedział, ja tego gościa widziałem tylko na prześwietleniu 51:21 - od razu przez ścianę celuje "bo wie gdzie jest przeciwnik i nie musi się go gdzie indziej obawiać" 53:20 - celowanie idealnie na przeciwnika, możliwe fart, choć wątpię 53:30 - gość na b - idealnie wodzi za nim celownik i celuje gdy ten prawie wychodzi na okno 53:53 - chce przejść, widzi przeciwnika na midzie, zatrzymuje się aby go zdjąć 54:13 - pogoń za ostatnim gościem, nasz podejrzany idzie dokładnie za nim, w dodatku gdy przeciwnik wydaje się iść mida nie longa, nasz podejrzany również chce iść mida lecz zmienia na longa, bo przeciwnik również to robi ;p 54:45-55:40 - tu też takie celowanko i czekanie aż wychyli, bo się go widzi, potem jak przeciwnicy są mida, również takie celowanie przez ścianę, ogólnie timing i na końcu widzi gościa z trupa idealnie się wcelowuje gdy ten akurat wychodzi... ( jeszcze takie tłumaczenia gdy ktoś go oskarży "hahs" winny się tłumaczy :D ) takie heheszki ;p Powinno wystarczyć. Jak nie styknie, to jeszcze coś wrzucę. https://steamcommunity.com/id/rejeshi/ a person or thing that can no longer hope to succeed or be changed for the better. per aspera ad astra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Premium+ smileeq Postów: 1,6 tys. Reputacja: 1,5 tys. Grupa: Premium+ Inne: Fundator Donator Użytkownik Maliś SUB Czas: 60d 8g 40m 40s Opublikowano 17 Września 2019 Premium+ Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 To samo co kolega wyżej. Ban zostaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi