WODZU GRZMIACA DUPA Postów: 5 Reputacja: 4 Grupa: Świeżak Czas: 52m 17s Opublikowano 26 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 Imię:Piotrek Wiek:16 Nick:WODZU GRZMIACA DUPA Link do banid: Brak. Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Ponieważ , byłem wiele razy Opiekunem serwerów cs 1.6 , chcę dojść do Teamu Cs-Maliver.pl! i utworzyć wielki zgrabny team! Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: AIM HS Dlaczego akurat ten serwer?: Ponieważ , przyjemnie się gra , chciałbym wykorzystać swoje siły , uczę sie bardzo szybko amx :) Czy byłeś kiedyś opiekunem?: Tak , byłem już na wielu serwera aim hs , jailbreak , dd2 :) Znajomość amxx i panelu (0-10):9/10 Coś o sobie: Cześć jestem Piotrek , chodzę na praktyki , moje hobby to : Granie w cs'a :) , piłka nożna :) 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XDelphi Postów: 421 Reputacja: 292 Grupa: Użytkownik Czas: 19d 15g 45m 23s Opublikowano 26 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 Póki co się wstrzymam. Serwer jest świeży jak i gracze, ale według mnie za szybko. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi