Szlaufior Postów: 0 Reputacja: 1 Grupa: Świeżak Czas: 13m 48s Opublikowano 5 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2019 (edytowane) Dostałem bana za nic, nawet nie cheatowałem dostałem go diszaj rano bo wczoraj wieczorem jeszcze na nim grałem dostałem bana na MIRAGE/DD2 MALIVER Twój nick: 𝕊𝕫𝕝𝕒𝕦𝕗𝕚𝕩 STEAM ID: nie mam pojęcia jak to sprawdzić Serwer: 137.74.7.15:30043 Data bana: 05.10.2019 Opis sytuacji: odpalam CS:GO no i wchodzę na server, no i nie mogę bo dostałem bana ? czy to przez to ze zmieniam ip ciągle jak tak to jest przez to ze jestem u kolegi i jest weekend i chciałem se pograc na Maliver no nie mogę bo dostałem bana 😄 Edytowane 5 Października 2019 przez Szlaufior Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Premium+ smileeq Postów: 1,6 tys. Reputacja: 1,5 tys. Grupa: Premium+ Inne: Fundator Donator Użytkownik Maliś SUB Czas: 60d 8g 20m 47s Opublikowano 5 Października 2019 Premium+ Udostępnij Opublikowano 5 Października 2019 Bana dostałeś za duplikat konta a to są bany z twojego ip: http://www.sourcebans.cs-maliver.pl/index.php?p=banlist&advSearch=83.22.250.53&advType=ip Czyli aktywny. Ban zostaje 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi