Skocz do zawartości

Cześć.

I can't run away from you.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich bardzo serdecznie.

Mam na imię Dawid, mam 16 lat, pochodzę z województwa Mazowieckiego, a dokładniej z Sochaczewa.

Od Września uczęszczam do szkoły średniej, a dokładnie do technikum o profilu budowlanym. Interesuje się sportem, e-sportem, grami oraz muzyką. Lubię uprawiać sport, tak samo jak go oglądać, acz kol wiek od jakiegoś czasu rzadko oglądam jakieś mecze, ale myślę, że w niedługim czasie się to zmieni i będzie tak samo jak dawniej. Lubię jeździć na rowerze czasami biegać i jak jest ciepło to popływać, no i wiadomo wyjść z kumplami na miasto i dobrze się najebać, oraz walnąć od czadu do czasu jakieś wiadro. 😅

Od małego zawsze interesowałem się piłką nożna w 3 klasie podstawówki zacząłem uczęszczać na trening do klubu piłkarskiego na początku jak to w każdej nowej drużynie przegrywaliśmy prawie wszystkie mecze, ale z czasem zaczęliśmy wygrywać większość meczy, i tak o to przechodziło się z ligi do ligi, aż wygraliśmy ligę płocką, no i tutaj moja "Kariera" z piłką nożną się zakończyła, ponieważ na koniec ligi płockiej trenerzy Wisły Płock chcieli mnie wziąć do swojej drużyny, więc pomyślałem sobie czemu nie, przecież to może być duża szansa żeby się jeszcze bardziej rozwinąć, więc zgodziłem się, pojechałem na jeden trening i zaraz 2 dni później okazało się, że mają turniej więc postanowiłem, że pojadę z nimi na ten turniej, ale w trakcie półfinału gdy przeciwnik z drużyny przeciwnej strzelił na bramkę to ja rzucają się, żeby obronić ten strzał jakoś dziwnie upadłem no i niestety w tamtym momencie złamałem obojczyk na turnieju, no i na tym moja "Kariera" z piłką nożną się zakończyła, ponieważ potem nie mogłem już trenować przez kilka miesięcy, a jak już z obojczykiem było wszystko dobrze, to nie miałem już takiej formy jak kiedyś, więc postanowiłem zakończyć tą moją "Karierę" w piłkę nożną. Co do gier to gram w takiej jak: CS 1.6, CS:GO, ale to czasami, w metina też często no i kiedyś grałem bardzo dużo w lola, ale ta gra mnie wykończyła więc ją odinstalowałem . Postanowiłem przyjść na wasze forum i spróbować czegoś nowego. Mam nadzieję, że poznam tutaj sporo miły oraz sympatycznych osób. Jak coś to na serwerze będę grał pod nickiem "I can't run away from you.". No więc to na tyle, jeśli ktoś chciałby się jeszcze czegoś więcej na mój temat dowiedzieć, to zapraszam na priv i tam udzielę więcej informacji.😎

Pozdrawiam cieplutko z moją rodzinkom.😊

• Lubię to! 4
  • Super! 1

NO EMA

• Lubię to! 1

https://steamcommunity.com/id/rejeshi/

a person or thing that can no longer hope to succeed or be changed for the better.

per aspera ad astra

• Właściciel

Witaj! Też tutaj grywamy w lol'a, więc możesz ponownie instalować. 😄

Baw się dobrze i do zobaczenia na serwerach! 🙂

• Lubię to! 1

sygna-malina.png

qlU3lUK.gif

Jedyna osoba, która nie ograniczyła się do "cześć". Bardzo się cieszę, że się tak rozpisałeś i mogliśmy cię poznać troszkę lepiej. Może spróbowałbyś kiedyś sił jako redaktor, hmm? Miłych ludzi tutaj nie brakuje i myślę, że szybko się z kimś zakumplujesz. Gratuluję sukcesów, które osiągnąłeś z byłym klubem. Trochę szkoda, że musiałeś zakończyć, jak sam nazwałeś "karierę", ale mogłeś ciężko pracować i kto wie, może byś wrócił do formy, a może nawet byłbyś lepszy, niż dotychczas. Pochodzisz z mojego województwa, więc może wyskoczymy na to wiaderko i jakieś piwko, co? 😄 Cieszymy się, że wybrałeś nasze forum. Mam nadzieję, że szybko nie odejdziesz, znajdziesz sobie miejsce i będziesz się dobrze bawił 😄 Pozdrawiam również ciebie oraz rodzinkę 😊😊 Do zobaczenia na serwerach ^.^

• Super! 1

czeri.jpg.4af42c13e6609ab3438d9b160d968d8a.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.