Wspierający aRR V Postów: 3,2 tys. Reputacja: 3 tys. Grupa: Wspierający V Inne: Donator Przyjaciel Maniak CSM Czas: 55d 22g 32m 37s Opublikowano 16 Października 2019 Wspierający Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 Typ pracy: Sygnatura :? Napis: aRR Wymiary: no takie jak sygnatura Tematyka: Koty ale przezroczyste koty ?! Kolorystyka: Przezroczysta, czy jest w ogóle taki kolor? Dodatkowe informacje: Chodzi o to żeby zrobić takie ładne koty jak @Kapi0988 mi zrobił tylko inne i jako sygnaturę i napis arr nie przezroczysty ale żeby był przezroczysty wiecie o co chodzi mi? bo ja chyba nie potrafię się dobrze wyrazić mają być koty napis i przezroczystość lul, dla tego kto mnie zrozumie, kupie random gre na steam, a dla tego kto mi jeszcze odwróci mój awatar to dam nawet reputkę na forum! 🐱🐱 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi0988 Postów: 1,9 tys. Reputacja: 2,3 tys. Grupa: Przyjaciel Czas: 7d 20g 17m 38s Opublikowano 16 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wspierający aRR V Postów: 3,2 tys. Reputacja: 3 tys. Grupa: Wspierający V Inne: Donator Przyjaciel Maniak CSM Czas: 55d 22g 32m 37s Opublikowano 16 Października 2019 Autor Wspierający Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 Do zamknięcia nananaananan🐱 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Nescio Postów: 9,2 tys. Reputacja: 6,6 tys. Grupa: Właściciel Inne: Donator Maniak CSM Użytkownik Czas: 394d 1g 58m 31s Opublikowano 16 Października 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi