Ringo Postów: 1,1 tys. Reputacja: 1,1 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 11d 5g 30m 3s Opublikowano 19 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 Coraz rzadziej już zaglądam na to forum, jedynie tylko po to by przejrzeć czatboxa, czy coś się dzieje, ale już rzadko sie odzywam, tematów tez prawie w ogóle nie ruszam. Więc to chyba już mój czas... :( Dziękuję wam za te ponad 2 lata, które z wami spędziłem, na pewno dobrze będę o nich myśleć mimo, czasami, tych złych emocji między nami. Mam nadzieję, że Maliver będzie istnieć jeszcze dłuuuuuuugo bo czasami mogę do was wpaść ;) Nie wiem, co jeszcze tu napisać, więc poprostu napiszę: żegnajcie. 3majcie się i do usłyszenia! :) PS. Czasami wejdę na dd2 1.6, więc może... do zobaczenia na duście? :D 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wspierający aRR V Postów: 3,2 tys. Reputacja: 3 tys. Grupa: Wspierający V Inne: Donator Przyjaciel Maniak CSM Czas: 55d 22g 32m 37s Opublikowano 19 Października 2019 Wspierający Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 Ale szkoda :c dodozobaczyska mordo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DestruktoR Postów: 5 tys. Reputacja: 4,9 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 27d 15g 6m 51s Opublikowano 19 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 Narka mordeczko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi