𝓩𝓪𝓬𝔃𝓪𝓻𝓸𝔀𝓪𝓷𝔂 Postów: 81 Reputacja: 110 Grupa: Użytkownik Czas: 1d 10g 47m 51s Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Imię: MateuszNick: P4N PY$Wiek: 15Link do gametrackera: https://www.gametracker.com/server_info/91.224.117.74:27395/top_players/?query=P4N+PY%24Link do banid-a: https://banid.pl/sprawdz?sid=0:1:29527285Dlaczego chciałbyś zostać Adminem?: Gram przeważnie wieczorami a wtedy a ciężko z adminem, chce jeszcze pomóc w łapaniu cziterów.Mikrofon(TAK/NIE): TakCzy miałeś kiedyś Admina?: Tak miałem admina na tej sieci rok temu, ale zrezygnowałem z braku czasu, pół roku temu wróciłem do Cs'a i postanowiłem stworzyć serwer JailBreak, serwer nie wypalił z powodu $$.Czy umiesz obsługiwać Menu Admina?: OczywiścieZnajomość Komend Amxx?(0-10): 10/10Akceptujesz regulamin?(TAK/NIE): TakCoś o sobie: Nazywam się Mateusz, mam 15 lat pochodzę z małego miasteczka niedaleko Rzeszowa (woj. Podkarpackie), chodzę do 1 klasy TPS, interesuję się Informatyką oraz piłką nożną/ręczną.Płatność: Tak (PSC) 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ten Zły Postów: 1,6 tys. Reputacja: 1,6 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 6d 6g 19m 2s Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Hmmmm, jak dla mnie można dać szansę. Potrzeba adminów, a dodatkowa para rąk do pomocy zawsze się przyda :D +AMX +Składka +Czas spędzony na serwerze, trochę gorzej z aktywnością. Popraw ją, a będzie okej :D +Doświadczenie +Chęć pomocy +/- wiek, ale to tylko liczba ;) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martyn. Postów: 3,1 tys. Reputacja: 3,2 tys. Grupa: Przyjaciel Inne: Użytkownik Czas: 41d 10g 32m 53s Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Na tak yo :D +spoko ziomek +pyka na serwiku +składka +mikro +/-wiek ale ogarnia ;D +AMXXX 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Premium+ smileeq Postów: 1,6 tys. Reputacja: 1,5 tys. Grupa: Premium+ Inne: Fundator Donator Użytkownik Maliś SUB Czas: 61d 16m 28s Opublikowano 24 Października 2019 Premium+ Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 Na tak steam amx $ admin byl 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Nescio Postów: 9,2 tys. Reputacja: 6,6 tys. Grupa: Właściciel Inne: Donator Maniak CSM Użytkownik Czas: 394d 2g 41m 41s Opublikowano 24 Października 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 Jestem za okresem próbnym, zgłoś się na pw do Maliny. Po odbiór rangi zapraszamy do działu: KLIK! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi