Leszy Postów: 7,9 tys. Reputacja: 7,4 tys. Grupa: MultiAdmin Inne: Typer VIP Donator Dziadek Mróz Maniak CSM Użytkownik Użytkownik Miesiąca Czas: 61d 21g 23m 15s Opublikowano 2 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 Co sądzisz o osobach palących papierosy? Jesteś jedną z nich? ~Rejeshi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HIFI Postów: 1,1 tys. Reputacja: 826 Grupa: Przyjaciel Czas: 3d 17g 18m 24s Opublikowano 2 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 Nic nie sądze.. ich zdrowie, ich płuca :D Nie, nie jestem i nigdy nie będę :p 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DestruktoR Postów: 5 tys. Reputacja: 4,9 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 27d 15g 6m 31s Opublikowano 2 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 Chcą to niech palą papierosy. Jak jestem obok nich to śmierdzi okrutnie tym dymem Ale to oni sobie psują zdrowie, nie ja. Ja papierosów nie palę ale elektryczne się zdarzy. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martyn. Postów: 3,1 tys. Reputacja: 3,2 tys. Grupa: Przyjaciel Inne: Użytkownik Czas: 41d 9g 55m 2s Opublikowano 2 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 Jak wolą sobie niszczyć życie i ogólnie żyć krócej to droga wolna. Ja osobiście raczej nie będę palił :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przyjaciel aRR Postów: 3,2 tys. Reputacja: 3 tys. Grupa: Przyjaciel Inne: Donator Maniak CSM Wspierający IV Czas: 55d 17g 36m 37s Opublikowano 2 Listopada 2019 Przyjaciel Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 No palę, mniam :y aczkolwiek jak ktoś pali w miejscu zabronionym to aż mam ochotę mu tego peta wsadzić w dupe :3 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ten Zły Postów: 1,6 tys. Reputacja: 1,6 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 6d 6g 19m 2s Opublikowano 2 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 Paliłem od 12 roku życia do 13. Nie palę ponad 2 lata i czuje się świetnie :D a co do osób palących, niech palą, nie moje zdrowie, nie moja sprawa, choć przejmuje się cierpieniem drugiego człowieka. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Premium+ smileeq Postów: 1,6 tys. Reputacja: 1,5 tys. Grupa: Premium+ Inne: Fundator Donator Użytkownik Maliś SUB Czas: 60d 8g 40m 40s Opublikowano 2 Listopada 2019 Premium+ Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 spalasz około 40zł dziennie, chyba wystarczy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
impowered Postów: 488 Reputacja: 343 Grupa: Przyjaciel Czas: 4d 18g 33m 8s Opublikowano 2 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 Papierosy kiedyś paliłem ale się przerzuciłem na efajki. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
~WeeDziu. Postów: 119 Reputacja: 64 Grupa: Użytkownik Czas: 1d 3g 5m 59s Opublikowano 2 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 yy no nic nie sądze robią co chcą fajek raczej nie pale moze od czasu do czasu jedna xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Los Kos Postów: 7,1 tys. Reputacja: 5,3 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 45d 17g 35m 6s Opublikowano 2 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 U mnie w rodzinie zaczadzają codziennie i dlatego nie lubię osób palących... siostra, brat, mama palą, a ja muszę to codziennie wdychać. Nie lubię i nie palę tego szajsu, wolę jak już e-papierosy to przynajmniej smak ma i fajny zapach, ale też rzadko co to pale. 1 https://steamcommunity.com/id/rejeshi/ a person or thing that can no longer hope to succeed or be changed for the better. per aspera ad astra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyskaty Postów: 765 Reputacja: 586 Grupa: Zbanowany Czas: 1d 22g 21m 28s Opublikowano 2 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 Biorąc pod uwagę ile gówna rakotwórczego w powietrzu w dzisiejszych czasach, taki papieros jest tylko jednym z wielu gwoździ do trumny. Tym bardziej jak ktoś pali na przykład jednego dziennie... i to z dużymi przerwami (jak ja). Nigdy nie paliłem w czyjejś obecności, i nie zamierzam nikogo truć, bo tak samo to szkodzi temu komuś obok. Nienawidzę z kolei jak ktoś jara w pomieszczeniu, bo mimo że mi się zdarza zapalić, to w mieszkaniu tak jebie ten dym że wysiedzieć nie idzie... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi0988 Postów: 1,9 tys. Reputacja: 2,3 tys. Grupa: Przyjaciel Czas: 7d 20g 17m 38s Opublikowano 2 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 Jak ktoś chce palić to niech pali, ALE niech nie pali w moim towarzystwie. Przez to, że cała rodzina pali to jest przewrażliwiony na punkcie palenia obok mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Who Cares? Postów: 2,9 tys. Reputacja: 2,9 tys. Grupa: Donator Inne: Użytkownik Czas: 18d 19g 29m 34s Opublikowano 2 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 Nie mi decydować o czyimś zdrowiu więc niech sobie palą ale jak już muszą to normalne papierosy, a nie te e papierosy co są większe niż głowa danego gimbusa, bo strasznie mnie to irytuje. Sam pale ale nigdy w pobliżu osób niepalących, a przynajmniej bardzo się staram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi