Leszy Postów: 7,8 tys. Reputacja: 7,3 tys. Grupa: MultiAdmin Inne: Typer VIP Donator Dziadek Mróz Maniak CSM Użytkownik Użytkownik Miesiąca Czas: 60d 5g 35m 6s Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 Jakim internetem operujesz na komputerze? Jaka sieć? Jesteś zadowolony? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ten Zły Postów: 1,6 tys. Reputacja: 1,6 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 6d 6g 19m 2s Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 Jakim* "m" ci zjadło haha, sory, ale jestem takim typem, co lubi się detali czepiać :D odpowiadając na pytanie, to sieć, z której korzystam to plus od cyfrowego polsatu :3 za kilkanaście dni będę miał orange światłowód ^.^ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0:0:1690213 Postów: 9 Reputacja: 9 Grupa: Użytkownik Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 Kablówka, nazwa nic nie powie, bo to tylko w okręgu prywatnej firmy. Ale chyba ez? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
impowered Postów: 488 Reputacja: 343 Grupa: Przyjaciel Czas: 4d 18g 33m 8s Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 Ja niby mam taki internet. Firma z mojego miasta. Niech te "3" pingu was nie zmyli, bo kilkanaście razy dziennie potrafię mieć takie lagi i spadki wydajności, że w głowie się nie mieści. 5000 pingu w lolu to powoli norma. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fafitos Postów: 1,5 tys. Reputacja: 1,6 tys. Grupa: Zbanowany Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 Mam i nie narzekam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Los Kos Postów: 7,1 tys. Reputacja: 5,3 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 45d 17g 20m 52s Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 mam z netii i nienawidzę tego internetu lepszy mam już z telefonu, który ma limit 25gb 1 https://steamcommunity.com/id/rejeshi/ a person or thing that can no longer hope to succeed or be changed for the better. per aspera ad astra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobaQ Postów: 14 Reputacja: 12 Grupa: Użytkownik Czas: 4g 52m 37s Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 Orange Światłowód test przez wifi, router ok 15m dalej i na przeszkodzie była ceglana sciana około 40cm grubości 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi